Børn,  Shopping

Vinterstøvler, det er tid – om vi vil det eller ej

Jeg kan huske første gang, vi skulle ud at købe sandaler. Jeg ventede selvfølgelig til det var på tide at tage dem i brug, og fandt til min store overraskelse ud af, at de fleste modeller i vores størrelse allerede var udsolgt! Jeg fandt hurtigt ud af at fodtøj åbenbart skal købes i god tid, hvis man skal kunne vælge og vrage.

Derfor har jeg hvert år omkring dette tidspunkt startet jagten på vinterstøvler (hvis jeg ikke allerede havde købt på forhånd til udsalget)

Jeg har fundet nogle forskellige modeller. Jeg er mest glad for læderstøvler rent udseendemæssigt, selvom det måske ikke altid er de mest praktiske vinterstøvler til børn. Derfor ender det heller ikke altid med læderstøvler herhjemme.

V skal dog have læderstøvler fra Arauto RAP i år, og F ender nok med et par vinterstøvler fra Aigle, som jeg blev anbefalet. Jeg har valgt at tage en enkelt støvle med fra Superfit, som er det mærke der vandt Søndagsavisens test i 2012. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at modellen ville vinde i test i år. Forrige år lå den nemlig i bund. Så nogle gange er det lidt svært at stole på de forskellige tests. Hvad er jeres overvejelser, når I køber vinterstøvler?

vinterstøvler børn
vinterstøvler børn

Angulus TEX-støvle 900 kr // Angulus TEX-støvle i sølv 900 kr.//Arauto Rap TEX-støvle i fuchsia 690 kr // Arauto RAP TEX-støvle i sort(fra str. 27) til 750 kr // Arauto RAP TEX-støvle i sølv (fra str. 27) til 750 kr // Bisgaard TEX-støvl i grøn 800 kr. //

Min absolutte favorit til F er vinterstøvlen fra Rugged Gear. Jeg ved bare ikke helt, om den er varm nok. Har nogle af jer erfaring med vinterstøvler til børn fra Rugged Gear? Og har I nogle favoritter blandt støvlerne?

Følg bloggen på Bloglovin‘ eller Facebook

4 kommentarer

 • Maria (viamria.blogspot.dk)

  Synes også dem fra Rugged Gear ser suuuuper fede ud, men aner heller ikke hvor varme de er… Også tøseudgaven fra Rap med lynlås er super fed(men det er jo også mere til store piger som Vega).Jeg var også overrasket første gang vi skulle købe sko/støvler til A. Det var udsolgt så hurtigt.

  • Copenhagen Kiddo

   Det er også lige præcis mine to favoritter. Men ja den med lynlåsen er kun til de store, når de ikke kan spændes ind. Jeg har faktisk købt nogle til V som kan spændes ind. Synes egentlig stadig det er meget rart. Men måske kan dem med lynlåsen gå til næste år 🙂

  • Maria (viamria.blogspot.dk)

   De er fine! Faldt over dem fra Rugged Gear idag hos Bahne. Nogle af modellerne var afsindig stive i det, og ikke noget jeg ville give Albert på desværre. Men modellen i cognacfarvet var ok fleksibel(måske fordi det var en prøvemodel?). Men prøv dem først!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *