Børn,  familie

Yndlingsspil med børnene

Nu hvor efteråret nærmer sig, bliver det jo tid til lidt nærvær og hygge på en lidt anden måde. Jeg er ikke altid så god til at sætte mig ned på gulvet og lege med Lego og Barbie. Men i stedet synes jeg, at det er rigtig hyggeligt at spille spil med børnene. Og det synes de heldigvis også.

Det, der hittede i foråret var først og fremmest Uno. F elsker det, og vi kan sagtens inddrage V i spillet, selvom hun kun er tre. De synes nemlig, det er sjovt at spille med åbne kort, og på den måde, kan vi hjælpe dem lidt på vej.
To andre spil der hitter er Rasmus Klump vendespil/huskespil og Billedlotteri fra Danspil. Har I nogle gode anbefalinger til spil, der skal prøves, så skriv endelig.
I starten var det faktisk alt andet end hyggeligt at spille, fordi F slet ikke kunne klare at tabe. Men vi fik heldigvis lært ham, at det var helt ok, og at man også skal unde andre at vinde. Og det har han virkelig taget med sig i situationer med andre børn for eksempel. 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *