Uncategorized

COPENHAGEN KIDDO HAR FÅET NYT HJEM

Hej allesammen,

Så kan jeg endelig offentliggøre, at bloggen har fået et nyt hjem. Jeg er blevet en del af Bloggers Delights mommy-bloggers, og jeg glæder mig til at se, hvad det bringer med sig.

Jeg håber I bliver hængende og læser med her på bloggen. Jeg har lige et par begyndervanskeligheder i forhold til at skifte fra Blogger til WordPress, så bær lige over med mig, hvis billederne er placeret lidt underligt her i starten, og hvis andre ting ser lidt underlige ud, ik? Den nye adresse er simpel: www.copenhagenkiddo.dk .

I forhold til Bloglovin’ så skal I ikke foretage jer noget der. Det skulle gerne være muligt at få flyttet alle følgere med gennem deres support 🙂

Rigtig god weekend.

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *