Børn,  familie

Efterårssol og gode snakke

 photo foto4_zps69d88e78.jpg
 photo foto22_zps214d3003.jpg

Som jeg skrev tidligere i dag, skulle F og jeg til fødselsdag på Østerbro. Han valgte, at vi tog metro og bus fremfor at cykle. Så kunne vi nemlig bedre snakke, og den var jeg da helt med på. Det var super hyggeligt, både på turen frem og tilbage men også til fødselsdagen. F og jeg kom rundt om en masse emner, som vi ikke lige får talt om, når vi er derhjemme allesammen. Vi stoppede op og kiggede på kastanjer, kraner og svaner undervejs. Det var skønt.

I får også lige et billede fra aftenhimlen fra vores stue i går. Vi er så heldige at bo med udsigt over Amager Fælled og har ingen genboer.

 photo foto2_zpsaad2b058.jpg

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *