Børn,  børnetøj,  Shopping

Så er det tid til uldundertøj og tip om webshop med gratis fragt

Som jeg skrev om i dette indlæg, så bruger vi konsekvent uld i månederne september til april. Vi har heldigvis lidt liggende, som børnene kan passe, indtil vi får købt lidt mere ind til vinteren.

Jeg regner med at købe uldundertøj gennem Kids World. De har gratis fragt, uanset hvor lidt du køber for. Derfor er det også ofte dem, jeg klikker forbi, hvis jeg lige skal have et ekstra par vanter eller for eksempel et par basis strømpebukser.

Det er så ærgerligt at købe en enkelt ting og så skulle betale porto oveni.

Jeg har samlet lidt forskellige uldprodukter fra webshoppen, så I kan få et overblik over nogle af tingene (der er nemlig pænt mange varer at navigere rundt i). Som jeg tidligere skrev, så har vi været gladest for mærket Celavi.

1. MP koksgrå strømpebukser // 2. MP koksgrå ribstrømpebukser  // 3. Melton lysegrå strømpebukser // 4. MP rosa ribstrømpebukser // 5. MP  gråmelerede strømpebukser

1. JOHA uld/silkeundertrøje med hulmønster // 2. JOHA grå undertrøje i 100% uld  // 3. Celavi pink stribet undertrøje i 100% uld // 4. Celavi naturfarvet undertrøje i 100% uld //5. JOHA uld/bomuld-undertrøje med ørneprint // 6. Celavi marinefarvet undertrøje i 100% uld // 7. JOHA hvid uld/silkeundertrøje med hulmønster  // 8. JOHA blå uld/silkeundertrøje //

1. JOHA lysegrå body m. korte ærmer // 1. Care navystribet body m. korte ærmer // 3. Care marine body m. korte ærmer // 4. JOHA lysegrå body m. lange ærmer // 5.Care lerfarvet body m. lange ærmer // JOHA stribet uld/bomuld body m. korte ærmer // 7. Care råhvid body med stjerner // 8. Care rosa body m. lange ærmer

Så har vi i øvrigt været utroligt glade for Celavis tryllehandsker i uld. Det er meget nemmere at lege med et par tynde handsker på, men ofte ret koldt. Men fordi der er uld i dem her, så varmer de bare lige lidt mere. De fåes her og her

Følg bloggen på Facebook eller Bloglovin’

Indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *