Jeg fik aldrig vist jer mine Angulus vinterstøvler

F i sine nye støvler fra Angulus og vinterjakke fra Mini A Ture

vinterstøvler angulus vinder

Angulus vinterstøvler brede fødder

Indeholder reklamelinks – markeret med *

Klar til efterår og vinter med gode støvler fra Angulus

Som I nok kunne se i mit sidste indlæg, var jeg ikke den eneste, der havde fået nye vinterstøvler fra Angulus. F har også været heldig. Vi havde egentlig først købt et andet par over nettet. Dem kunne han dog slet ikke holde ud at have på, da de var for smalle til hans fod. De blev derfor sendt retur, og så tog vi ud i en fysisk butik for at prøve forskellige modeller.

Den bedste vinterstøvle

Vinderen blev vinterstøvlen fra Angulus, som var den støvle, han gik bedst i. Han har et eller andet kompleks med de fødder, for han har altså fået et giga voksetillæg (ikke med min gode vilje). Jeg prøvede at overtale ham til en mindre størrelse, men han sagde meget insisterende, at de var ubehagelige at have på. Så nu skal jeg i hvert fald ikke bekymre mig over, om de bliver for små i løbet af vinteren. Han havde dem på hele søndagen, og han er godt tilfreds, så vi satser på, at det trods alt er den rigtige størrelse for ham. Og heldigvis er han ikke den eneste, der synes de er fantastiske. Jeg synes de er super flotte og dejligt bløde i læderet. Sidste år havde vi et par tudegrimme vinterstøvler, og det er nu engang rart at have noget pænt at se på, ikke?

Jeg skal i øvrigt teste et andet par støvler til de helt kolde og sjappede dage i børnehaven. Mere om det, når kulden kommer.

Jakke fra Mini A Ture* // Støvler fra Angulus* // Hue fra Pomp de Lux // jeans fra H&M


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • De ser virkelig lækre ud… Min dreng slider desværre så meget på sit fodtøj, at lædervinterstøvler kommer til at ligne L… på fem minutter:o( Tror Martha på tre må have noget lignende… Hun er ikke helt så slem med at slide på skoene;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja de er virkelig lækre. Men det er også rart at have et par ekstra til de slemme/våde/kolde dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er lidt nysgerrig på, hvilke støvler det er F skal teste til de mere sjappede og kolde dage?! Kan nemlig ikke helt beslutte mig til hvilke støvler min søn skal have. Vil egentlig helst et par skindstøvler men magter næsten ikke at se hvor smadret de bliver – de er jo ikke billige! Og har rigtig svært ved de mere praktiske støvler, det er ikke nemt at finde et par, der er pæne! Spørger, fordi det virker til at F og min søn har nogenlunde samme fod-sko/støvle-krav hvilket begrænser skoudvalget en smule.

  Vh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hej Line,
   F skal teste et par fra Ruggged Gear. Vi har dog ikke modtaget dem endnu, så jeg kan endnu ikke sige noget om kvalitet og pasform. Men modellen hedder Ottawa og er helt anderledes end deres worker-modeller. Det bliver meget rart til de sjappede dage, så man kan holde læderstøvlerne pæne;)

   Jeg skal nok vise dem frem, ligeså snart jeg har dem.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Glæder mig til at se og høre om dem 😉

   Hvor har du købt Angulus støvlerne henne? Har kigget en del på nettet, men det er svært at opdrive dem i den model og den farve…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg har købt dem i Paw Sko på Fisketorvet 🙂 De havde en del tilbage, da jeg købte dem. Ellers har de dem med snørebånd og lynlås i siden i Illum. Uuuuha de var også flotte. Det er lige før jeg bedst kan lide dem, men F ville gerne have med velcro, og det er jo ham der skal bruge dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik aldrig vist jer mine Angulus vinterstøvler