Børn,  børnetøj

Hej fine kjole

 photo Blog10_zps5cd32157.jpg

Kjole // Hue 

Er det ikke en sød kjole, og en ret så fin hue? Jeg fandt det hos Zaras webshop, hvor jeg lige var forbi for at shoppe lidt til mig selv. Jeg er lidt hooked på tern lige for tiden, og der var også en skøn jakke til mig selv, som fristede meget. Men jeg holdt mig i skindet.

I går var jeg i øvrigt til et rigtig fint arrangement for at se MarMar Cph’s SS14 kollektion. Hold op, hvor var der mange skønne sager. Især også til drengene, hvilket er et kæmpe plus, at der også bliver satset lidt på dem.  Derudover var der smukke sommerkjoler og dansenederdele.

Deres AW13 kollektion er nu også skøn. Der er for eksempel den lækreste strikkjole i merinould, som Vega skal have. Billeder af kjole in action følger.

2 kommentarer

    • copenhagenkiddo

      Ja der var så mange fine ting. Det kunne også have været hyggeligt at møde dig. Det må blive en anden god gang 🙂 Jeg glæder mig til at vise alt det fine tøj frem vi har købt hos MarMar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *