Børn,  familie,  Opskrifter

Nem iskaffe opskrift med lakridssirup

Nem iskaffe opskrift photo IMG_7997.jpg

I dag fik jeg mulighed for at gå lidt tidligere fra studiet, og det udnyttede jeg selvfølgelig til at hente børnene tidligt. Vi kørte hjem, og så fik vi ellers hygget med frugtfad, iskaffe (koffeinfri) med lakridssirup og et par omgange UNO. Det var så hyggeligt, og Ramasjang radio kørte for fulde udblæsninger, mens vi sad og spiste, spillede og snakkede. En fantastisk måde at starte weekenden på. I morgen står dagen dog på gruppearbejde, men så er det også ekstra rart, at vi har nået at hygge i dag.

Den børnevenlige iskaffe laver vi sådan her (1 portion):

Vi blender det hele sammen med en stavblender, det er nemmest, synes jeg og giver mindst mulig opvask. Kæmpe bonus! Børnene synes det bedste ved det er den cremede skum, som de kan spise med ske.

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *