Uncategorized

Julegaver til piger (og drenge)

Som jeg skrev i går, ville jeg også finde nogle julegaveideer til piger. Flere af tingene kan nu også sagtens gives til drenge. Ja herhjemme ville selv et make-up hoved være noget de begge ville lege med. Så det behøver jo egentlig ikke være delt op.

legetøjSylvanian families bus // Bager smølfs kagehus 190 kr. // Sylvanian families skole 249 kr. (tilbud lige nu) // Sylvanian families skovhus 300 kr. // Pippi dukkehus 349 kr. // Legetøjsgryder i metal 130 kr.// Markedsstand 499 kr. // Bamses hus med figurer 299 kr. (tilbud lige nu) // Playmobil skønhedssalon 150 kr.//

Først  nogle ting, der er til at overkomme rent økonomisk, men jeg bliver simpelthen nødt til også at vise jer de fineste legekøkkener, som godt nok er vildt dyre. Min venindes datter har det hvide stående, og det er simpelthen SÅ fint!

Legekøkkener

1. Hvidt vintage legekøkken 2. Legekøkken i bambus 3. Patelfarvet legekøkken 4. Lyserødt vintage legekøkken

Indeholder affiliatelinks

2 kommentarer

  • Østfronten

    Legemad og køkkener er jo et megahit hos alle børn, men jeg synes faktisk, at IKEAs legekøkken er pænere end de dyre udgaver 😉 (Hvilket måske er meget heldigt for min pengepung!)

    • Copenhagen Kiddo

      Ja det er da heldigt. Vi har selv IKEAs som også er rigtig fint. Men jeg kan nu bedre lide de her. Men det er altså ikke ensbetydende med at jeg køber dem- Synes prisen er alt for pebret desværre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *