Uncategorized

Julekalender – låge nummer 8. Ticket to heaven

 photo Screenshots.jpg

I dag kan en heldig læser vinde et gavekort på  til Ticket To Heaven på 500 kr. Ticket To Heaven fremstiller tøj til  i slidstærke materialer, som kan tåle at blive brugt i det omskiftelige danske vejr. Deres flyverdragt har vundet “Bedst i test 2013”, så vi taler altså virkelig kvalitetstøj.

Alt hvad i skal gøre for at vinde, er  at være fast læser hos mig, enten via Facebook, Bloglovin, samt skrive en kommentar til indlægget, hvor I linker til en af jeres favoritter hos Ticket To Heaven.

Vinderen trækkes d. 13. december og annonceres under dette indlæg

Imorgen bliver der åbnet en låge hos Kira, så husk at kigge forbi hende

Vinderen af konkurrence er fundet og det blev Bettina med denne kommentar: “Deres flyverdragter og jakker er for lækre, men lige pt er det denne kjole der ønskes, fordi Rebecca synes det er sjovt med navnet :-)
http://www.ticket2heaven.dk/boernetoej/produkter/underdele/kjole/

Bettina du har fået en mail

84 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *