Bolig,  Børn

Børneværelser

Jeg tænkte, at jeg ville vise jer et par glimt fra vores børneværelser efter børnene har fået hvert deres værelse. Så here goes: børneværelser kids rooms interior junior bedDet er V’s gigantiske værelse, som hun nu har helt for sig selv. Sengen som hun har overtaget fra sin storebror, har vi selv bygget. Det har jeg vist nævnt før. Nedenunder står hendes Pippi telt, som hun elsker at hygge sig i. Lyskæden fra Barbapapa lyser om natten sammen med hendes kaninlampe fra Heico, så hun ikke skal sove i mørke.

kids rooms interior ferm living seventy treeF’s værelse er indrettet i et rum, der tidligere var et køkken, så det er ikke så stort. Derfor har vi købt den høje seng, for at han får gulvplads nok til at lege med alt sit Lego. Oppe i sovehøjde har han fået Fermlampen som forestiller et hus. Så har han mulighed for at tænde lyset oppe fra sengen, hvis han skal ned om natten. Boghylden/billedhylden har vi lige sat op.

Sætterkassen har hængt i mit barndomshjem, og bliver nu brugt til at udstille Legofigurerne, så de altid er til at finde. Elefantlampen på skrivebordet er fra Zoolight, og billedet henover er fra Seventy Tree. Han fik det fordi han elsker at tage billeder, og jeg ville fortælle ham, at jeg synes han er rigtig god til det. Roboturet har han lige fået i julegave.

Og så får I også et billede af stuen, hvor vi netop har sat en gammel lampe op. Vi har flyttet den fra køkkenet og ind i stuen, så jeg nu har et læsehjørne.

livingroom interiorIndlægget indeholder affiliatelink

12 kommentarer

 • Signe - plummum

  Inspirerende og smukt. Skal selv i gang med at lave M’s værelse om. Lige nu mangler jeg opbevaringsløsninger til legetøjet. Synes virkelig ikke, at udvalget af pæne løsninger er særlig stort.

  • Copenhagen Kiddo

   Nej du har ret, det er svært at finde noget pænt. Jeg er meget glad for de nye opbevringsposer fra House Doctor, og ellers gemmer jeg en del væk i nogle skabe, som ikke er så dybe, og dermed ikke fylder så meget på værelset. De kan gemme på en hel del legetøj 😉

 • Maiken

  I bor altså dejligt Signe. Jeg er især begejstret for Vegas vildt fine seng. Agnes skal ud af tremmesengen og overtage Ingrids juniorseng, så jeg er i overvejelser om hvordan Ingrids næste seng skal være. 🙂

  • Copenhagen Kiddo

   Ja, vi er også meget glade for den seng, og så er det på en eller anden måde fedt at vide, at det er Thomas der har tegnet den og stået og knoklet med den sammen med sin far.

  • Copenhagen Kiddo

   Vega er også afsindigt glad for det 🙂 Jeg har lavet et direkte link til det i indlægget nu. Jeg kunne umiddelbart finde det billigst hos Eurotoys til 300 kr. Jeg må lige se om jeg kan lave nogle flere close up billeder af det.

  • Copenhagen Kiddo

   Tak Louise!Thomas var heller ikke meget for at gå i gang, men efter jeg havde set en lignende seng i Illum til 12.000, som jeg var helt skudt i, så fik jeg ham overtalt til sidst. Hvis I har tiden og et sted hvor der er plads til at save, så tror jeg godt I kan 🙂 Thomas var altså ikke så ferm til sådan noget, før han startede, men han lærte undervejs. Det tog ham i alt tre hele weekender inkl at male den.

 • Østfronten

  Skønne værelser, I har fået ud af det. Det er altid sjovt at se, hvordan børneværelser bliver indrettet, fordi man som regel har mere mod på og ‘lov’ til at finde skægge og anderledes løsninger.

  • Copenhagen Kiddo

   Tak, og ja det er ret sjovt. Havde vi haft råd, så kunne jeg godt have tænkt mig at lave mange flere ting, men værelserne er jo fine som de er, så det er ikke lige øverst på prioritetslisten lige nu 🙂 Ses vi egentlig til CIFF, Stine?

 • Helle

  Kan man “låne” jeres opskrift på den mega fede “hus-seng”?? Jeg har en søn so m er fuldstændig forelsket i den og en morfar og en far som gerne vil lave den til ham…. 🙂

  • Copenhagen Kiddo

   Jeg ville så gerne dele, men T’s tegninger over den ligger på en computer som vi ikke har længere desværre… Men meget af det handler om at prøve sig lidt frem, og selvfølgelig sørge for, at den kan holde til en del vægt 🙂 Du må gerne skrive hvis der dukker spørgsmål op, og så skal jeg se om jeg kan svare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *