Opskrifter

Sund og lækker kage

sund kage uden sukker

Sund kage

Efter en presset periode kan jeg både se i spejlet, på vægten og på mit energiniveau, at alt det usunde jeg har proppet i hovedet har sat sine spor. Så jeg skal til at tænke over kosten igen, men der skal stadig være plads til lidt forkælelse på madfronten.

Så her til eftermiddag hev jeg en gammel bog frem fra skabet og valgte at til denne aftens fredagsslik, skulle vi have en tidligere favoritsnack, nemlig en lækker og sund kage: Mandel-dadel-appelsin-chokolade kage.

Der er ikke tilsat sukker eller mel, men den er super god og sød alligevel. Jeg siger ikke, at kagen er uden kalorier, men til gengæld er den hjemmelavet og ikke bare en gigantisk bland-selv-pose nede fra Super Brugsen, og så indeholder den masser af protein, som jo er perfekt for en vegetar som mig.

Opskriften er fra Umahros bog Køkkenrevolution på høje hæle, som i øvrigt indeholder flere lækre opskrifter.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.