familie

Vi rejste mod solen – første (uheldige) dag

For et par uger siden besluttede vi os endelig for at bestille en rejse for at få slappet af efter nogle travle måneder og for at blive varmet af solens dejlige stråler. Jeg er lidt bange for at flyve, så jeg har desværre udskudt det med at rejse i et stykke tid.

Vi var ret enige om, at feriens formål var at være sammen med hinanden uden de store planer. Altså ren badeferie! Så afsted med os til Tenerife.

Vi startede ud med at hygge på Joe & The Juice i CPH lufthavn klokken lidt over fem om morgenen med dejligt, glade og forventningsfulde børn.

Tenerife Tenerife

Flyveturen var ikke specielt behagelig. Vi havde fået lokumssæderne (tak for det Startour!). Vi sad helt bagerst lige op ad flyets to toiletter, hvilket betød, at der nærmest konstant lugtede, og at jeg fik klemt flere hårtotter af, fordi folk i køen brugte mit sæde som armstøtte, imens de stod i kø. Derudover var kabinepersonalets skab lige over mig, og den mandlige steward var ikke så høj. Derfor måtte han hoppe op og frem, når han skulle have fat i noget i skabet. Dette betød, at jeg fik hans skridt i hovedet ad flere omgange! (Men gjorde jeg opmærksom på det? NEJ! alt for awkward for mit konfliktsky jeg). Den kvindelige medarbejder nøjedes dog med at stille sig på sædet, når det var hendes tur.

Men bortset fra det, så var humøret højt. Vi vidste jo, hvad der ventede os for enden af rejsen. Og børnene var henrykt over den lille overraskelse vi havde sørget for lå klar på sæderne – nemlig dykkerfødder, snorkel og en oppustelig krokodille! Flyveturen på fem timer klarede de så fint med hver en iPad og en tegneserie de fik af stewardesserne. Jeg gik i gang med Fifty Shades ombord, så det var alt i alt ret nemt og hyggeligt (hvis vi ser bort fra prutlugt og stewardens små hop).

Her nåede vi endelig frem til vores lejlighed. Inden vi kom ned til lejligheden, nåede jeg dog lige at præstere et væmmeligt fald lige ned på min hofte, fordi fliserne var så glatte. Så de første par dage af ferien, humpede jeg lidt rundt og havde svært ved at sidde ned.

Tenerife

5 kommentarer

 • plummum

  Ej, Signe. Det her indlæg er simpelthen et af de bedste på din blog nogensinde. Kan ikke helt forklare hvorfor. Det er så hjerteligt og pisse (undskyld jeg bander) morsomt. Var flad af grin, da jeg forestillede mig en mandlig steward på 1.60 ‘gnubbe’ sine ædlere dele op og ned af dit ansigt ved et uheld. Euw altså. Du skulle have byttet plads med manden. Åhh, prutlugt i fly er det værste og så alt imens, at du skulle finde dig i at få klemt hårene af af irriterende charter-turisttyper 😉 Håber, I havde en fantastisk ferie trods første dags strabadser. Kram herfra

  • Copenhagen Kiddo

   Årh tak Signe, det er jeg glad for du synes. Og ja, jeg skulle have byttet plads med manden. Han sad nemlig helt børnefri på rækken foran, men så havde jeg jo ikke haft nogen at holde i hånden, hvis der opstod nogle af mine skrækscenarier under flyveturen 😉 Så hellere få kronjuvelerne at mærke et par gange haha!

 • Østfronten

  Hvor fint med overraskelser ombord! God idé. Og lækkert med børn, der er så store, at de kan ‘passe sig selv’ undervejs. Jeg tror, vi venter lidt med de længere rejser endnu. Både for vores og vores medpassagerers skyld!
  Håber, hoften er ok igen? … og ses vi forresten i morgen eller fredag?!? Det håber jeg.

  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det er skønt de kan underholde sig selv. Ja vi ses da 🙂 Har også svaret dig i Wolf & Rita indlægget. Kommer du til MarMar i morgen? Ellers ses vi til CIFF fredag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *