Børn,  børnetøj,  Shopping

Wolf & Rita

Se lige denne her skønne skjorte fra Wolf & Rita hos My Lille Limon! Den må F have til sommer! Hvis han altså vil. Jeg ved ikke, om han synes den er for mønstret. Men jeg synes den er fantastisk! Og så minder den mig om sol og sommer, som vi lige er kommet hjem fra. Jeg sidder lige nu og kigger billeder fra vores ferie. Vi tog ikke så mange, men prioriterede i stedet bare at hygge SAMMEN og glemme lidt om elektronik for en stund. Men nogle få gode feriebilleder er det da blevet til.

6 kommentarer

  • Copenhagen Kiddo

   Ja det var så dejligt, og så rart at få læst skønlitteratur i stedet for faglitteratur 😉 Og fantastisk at se børnene være så lykkelige. Og ja, vi ses da senere på ugen. Tager du på CIFF flere dage? Og skal du til MarMar torsdag?

    • Copenhagen Kiddo

     Jeg kommer i hvert fald til MarMar torsdag formiddag. Men jeg har Vega med, og ved ikke om hun er frisk på at tage med på CIFF senere også. Vi må se hvad humøret er til, for hun får nogle raserianfald for tiden, som jeg ikke har lyst til at stå med imellem en masse mennesker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *