Børn,  Shopping

Angulus – Smuk i lak

Har I haft Angulus lak-sko til jeres børn? Jeg har endnu ikke prøvet det, men jeg tænker umiddelbart, at de må holde farven noget bedre end almindeligt farvet læder. Vi har tit problemer at sandaler, som var noget så smukke i farven ved køb, lynhurtigt bliver triste at se på.  Derfor overvejer jeg om 2014 skal være året, hvor jeg prøver lak til Vega. Angulus laver det smukkeste fodtøj i lak. Vi har allerede købt sandaler for lææænge siden, men måske skulle forårsskoene være et af følgende par

Angulus gul // Angulus coral

Angulus

Hvilken farve er I mest til? Og er I overhovedet til lak?

Indlægget indeholder affiliatelinks

8 kommentarer

 • Trine

  Lak minder mig fremdeles lidt for meget om mine egne pyntesko fra opvæksten;) Men, de holder fint i farven, det skal de have – specielt om du husket at pusse dem!

  Men må indrømme at de her er godt nok lækre.. Har en pige der ville ELSKE at få de lyserøde med hjem (selv om jeg selv er mere til de grønne). Men på den anden side kender jeg min pige så godt at jeg ved at hun alligevel ville slidt dem ned på tuppen og gjort dem grimme på grund af for hårdt brug. Det er ikke noe der hedder “finsko” her i hus:o

  • Copenhagen Kiddo

   Jeg er også i tvivl om min pige kan holde dem pæne 🙂 men så skulle hun evt have sneakers til børnehavebrug og dem her til weekendbrug. Meeen ved ikke luge om der bliver råd til to par 😉

 • Shina

  Hjemme hos os er vi store tilhængere af lak ( ok, nok mest mig, min mand viser af en eller anden grund ikke den store begejstring for læder versus lak når det kommer til datterens fodtøj :o)
  Vi har bl.a. haft elastikstøvlerne i rød lak og de holdt helt fantastisk godt. Selv efter ture på løbecyklen, som ellers er det meste fodtøjs værste mareridt.
  Happy shopping :o)

  • Copenhagen Kiddo

   Hvor er jeg glad for du siger det. Det var nemlig også cykelturerne jeg tænkte der ville slide mest. Når skoene lige bliver brugt som bremseklods 😉

 • Maiken

  Denne sæson har vi haft angulus laksandaler til Agnes og ørkenstøvlerne til Ingrid, og de holder vildt godt! Nærmest ikke en skramme på nogle af dem, så de har holdt langt pænere end skindsandaler.Så thumbs up for laksko/sandaler fra Angulus. 🙂

  • Copenhagen Kiddo

   Ja virkelig, virkelig fine. Jeg kan slet ikke beslutte mig for hvilket par, jeg bedst kan lide. Ih hvor jeg håber vi ses en gang inden længe Maria. måske bare inden 2014 er omme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.