Uncategorized

Eftermiddagshygge på Avenue Hotel

Jeg glæder mig! På søndag skal jeg nemlig besøge Avenue Hotel for at teste deres High Tea arrangement. Om arrangementet skriver Avenue Hotel:

“FORESTIL DIG DETTE: DU SIDDER TILBAGELÆNET I BLØDE DESIGNSOFAER MED DEN LUNENDE PEJS KNITRENDE VED SIDEN AF DIG, OG FORAN DIG STÅR ET ETAGEFAD MED OVERDÅDIGE KAGER – KUN TIL DIG!”

Lyder det ikke lige fantastisk? Kagerne lavet af Nikolaus Strangas. Hans kager har jeg virkelig siddet og savlet over foran tv’et, så jeg har store forventninger. Jeg skal i øvrigt derhen sammen med min søde blogkollega Signe.

Avenue Hotel har sendt mig nogle billeder, og det ser fantastisk ud, se lige her
avenue hotel

Avenue Hotel

High Tea starter kl. 14 og næste gang er nu på søndag d. 2. marts. Hvis I også får lyst til at kigge forbi, så kan I booke et bord på info@avenuehotel.dk eller på tlf. 35 37 31 11. Ellers kan I finde de kommende datoer for High Tea arrangementer her

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *