Børn,  børnetøj

Petit by Sofie Schnoor AW14

Petit by Sofie Schnoor AW14
Det første show jeg var til under januars modeuge var Petit By Sofie Schnoor. Det var noget, jeg havde set frem til, da jeg gik glip af det fantastiske show i sommers. Sofie laver de smukkeste kollektioner til børn, og denne sæson var bestemt ingen undtagelse. Hun formår at lave lækkert design til både piger og drenge. Jeg kunne købe mig fattig i den her kollektion. Og jeg er så glad for, at drengekollektionen er lige så højt prioriteret som pigekollektionen (sådan virker det i hvert fald). Min klare favorit til pigerne er den smukke leopardcardigan i det blødeste strik. Jeg ville faktisk ønske jeg kunne få den til mig selv. Til drengene må det være den sorte collegejakke med læderærmer.

Petit by Sofie Schnoor AW14
Petit by Sofie Schnoor AW14
Udover at tøjet var fantastisk, så var børnene simpelthen så seje, og det skinnede igennem at de nød showet og koreografien var lige i øjet. Jeg er helt solgt i børnenes attitude.

Petit by Sofie Schnoor AW14
 photo petitbysofieschnoor1_zpsf50690d7.jpg
Efter showet var vi en gruppe bloggere som var inviteret forbi Sofie Schnoors stand på CIFF Kids og høre om kollektionen som en del af eventet Blogger Friday.

 photo Screenshot2014-02-01110120_zpsb55693dc.pngBillede fra @petitbysofieschnoor

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.