Uncategorized

Endelig weekend

weekendweekend1Så blev det endelig weekend. Jeg har haft en uge med flere aftener hjemmefra, og især F har syntes, at det var hårdt at undvære mig. Men så var det så heldigt at jeg i dag kunne tage tidligt fri og hente inden frugttid. Vi tog hjem og hyggede med at tegne, bygge Lego og danse til Kim Larsen, og det trængte vi alle sammen til.

Her er et par billeder fra denne uge. Det første er fra vores gård. Der er endelig ved at komme liv dernede igen, og vi tager gerne lige en halv time på legepladsen hver eftermiddag inden vi går op for at lave mad.

Vi har i øvrigt haft håndværkere i tre uger nu, og jeg håber virkelig de overholder tidsrammen og bliver færdige i den kommende uge. Seriøst! Vi skal ud at hente vand i en spand på bagtrappen, hver gang vi har været på toilettet, fordi toiletterne nu ikke kan skylle. Lækkert, ik? Og jeg trænger til at kunne vaske mine hænder grundigt, til at kunne vaske tøj og vaske op uden at skulle hente vand og koge det hver eneste effing gang. Jeg ved godt der er større problemer i verden, men lige nu er jeg altså så træt af det, så det skulle lige ud af systemet.

Jeg håber I får en dejlig weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *