Uncategorized

Kvindernes kampdag

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og det er blevet fejret med en masse arrangementer her i København. Jeg selv har bare været sammen med mine dejlige unger, og fået en masse ting og i øvrigt bare nydt den fantastiske forårssol, som viste sig i dag. Hvordan er det hjemme hos jer? Er det en mærkedag, der betyder noget for jer, og som I lægger særlig vægt på?

Jeg er personligt ikke typen, der husker og fejrer mærkedage. Jeg synes det er fantastisk, de er der for at minde os alle sammen om vigtige begivenheder gennem tiden, og jeg har også arbejdet frivilligt med mærkesager som fx mødredødelighed, men jeg prøver i det hele taget at huske de vigtige ting i hverdagen. For ekspempel håber jeg at kunne lære Vega, men da bestemt også Folke, at de skal turde tro på dem selv og kæmpe for de ting, der betyder noget for dem. De skal ikke bukke under for fordomme, men bare være, som de nu en gang er og har lyst til at være. Og det er noget, vi taler om på alle mulige tidspunkter og er ikke forbeholdt en særlig dag.

Og som den serienarkoman, jeg nu engang er, elsker jeg også at se serier med seje kvinder. For eksempel Homeland, med fantastiske Claire Danes i hovedrollen, men jeg er også ret vild med Orange Is The New Black, som i øvrigt snart udkommer med 2. sæson. Har I set den?

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Netflix, hvor jeg er en del af deres danske streamteam, men ordene er mine egne.

 

2 kommentarer

 • Amira

  Jeg husker den kun fordi der hvor jeg kommer fra har vi ikke en mors dag. Så den 8. marts giver vi vores mødre gaver. Desuden havde min mormor fødselsdag i dag, men eftersom hun døde et par år tilbage og min mor blev skilt i år synes jeg det var specielt vigtigt at give hende noget fint.

  Det blev til denne: http://thelifeproject.bloggersdelight.dk/2014/03/awesome-gift-basket-for-mothers/

  Det er ikke for at reklamere, men jeg er faktisk lidt stolt af den gavekurv for i dag har bare gået ned af bakke og alligevel blev den færdig 😉 Og hun blev super glad!

  • Copenhagen Kiddo

   Ej hvor er det bare en sød tanke. Det er virkelig fint! Din mor må være glad for at have en datter som dig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.