Børn

MGP 2014 med stemmesedler og masser af snacks

MGP 2014

pomp de lux pigesnacksmgp 2014Vi har gjort en tradition ud af MGP herhjemme, ja det er faktisk blevet en rigtig festdag, og noget børnene ser frem til i lang tid. Faktisk var de mere utålmodige i lørdags end de nogensinde har været juleaften. F ville gerne vide, hvor mange han skulle tælle til, før tiden var gået. Men på daværende tidspunkt var der flere timer til showet startede.Og vi nåede selvfølgelig at have flere konflikter inden vi nåede til alt det hyggeligt. Hvorfor skal det altid være sådan?

Vi havde forberedt nachos, og snacks, masser af slik og børnevenlige drinks. Og da F og jeg sad og tjekkede Instagram lige op til, så vi at en anden IG-bruger (kleinmette) havde lavet stemmesedler, så vi fik lynhurtigt fixet nogle lignende til os selv, hvilket gjorde det endnu sjovere. V var helt oppe at køre, og ville have at vi skulle være fine og have læbestift på og det hele. Hun holdt sig desværre kun vågen til to sange. Jeg tror virkelig al spændingen havde kørt hende træt.

Jeg synes at showet er lige så underholdende for os forældre, som for børnene. At de så havde valgt Martin Brygmann som vært sammen med Sofie, gjorde det kun endnu mere fantastisk!

Så I showet? Og var det jeres favorit, der vandt?

4 kommentarer

 • Sarah

  Hej Signe
  Ihh hvor ser det hyggeligt ud og Vigga ser da vildt fornøjet ud 🙂 Asger har ikke helt fået rettet opmærksomheden på den slags endnu, men da han tilfældigvis faldt i søvn tidligere på dagen pga en bustur og sov videre på en sofa – så havde han lidt svært ved at falde i søvn om aftenen. Så da klokken var otte og han endnu ikke sov, så spurgte jeg om han ville ned og se MGP. Så ham ned på sofaen med dyne (og gulerod – man bliver jo sulten når man pludselig er oppe hvor man plejer at sove) og så så han ellers alle ti sange! Jeg fik vidst sagt til ham undervejs at alle børn sad og så det. I hvert fald sagde han her til at aften at han ville se det fjernsyn som alle børn ser 🙂
  Tænker næste år at gøre lidt ud af det lissom jer, det lyder som en hyggelig tradition! Og ja, Martin Brygmann var sgu for sjov 🙂

  • Copenhagen Kiddo

   Hvor skønt Sarah! Det er altså også en hyggelig tradition. Måske jeg skal sigte efter, at de får sig en middagslur næste år 😉

   • Sarah

    Og i øvrigt undskyld at jeg kaldte Vega for Vigga. Har en veninde som har en lille Vigga – det lå derfor lige først for!

    • Copenhagen Kiddo

     Haha, helt okay. Jeg tænkte du måske havde glemt det. Jeg har nogle gange selv lidt svært ved at holde styr på alle mine veninders børns navne (lidt pinligt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *