Luksus vs. budget,  Shopping

Rundt spejl med læderrem på budget

{INDEHOLDER REKLAME}rundt spejl med læderrem

Jeg har længe sukket efter det fantastiske runde spejl med læderrem fra Gubi, men pengene har ikke været til det. Nu har jeg fundet et rundt spejl med læderrem hos Ellos (reklamelink) til 449 kr. Remmen er lavet af kunstlæder, men til prisen synes jeg det er super fint. Hvad siger I?

Generelt er der mange producenter, som er begyndt at lave runde spejle inspireret at det smukke spejl med læderrem fra Gubi. Jeg har for eksempel fundet et hos Søstrene Grene, og har set dem flere andre steder i perioder. Så det er bare med at holde øjenene åbne. For det ER muligt at få et flot spejl uden at skulle spare op i månedsvis.

P.S. Hvis spejlet ikke er tilbage på lager, kan du også finde et rundt spejl her eller her (reklamelinks).

 

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

7 kommentarer

 • Østfronten

  … og så kan man jo bare selv sætte en rigtig læderrem på. Tak for scoop. Jeg er også pjattet med det andet, men får ALDRIG kæreste med på at give tusindvis af kroner for et spejl.

  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det kan man jo 😉 Nej jeg ville også få svært ved at overtale Thomas, og jeg synes også det er sindssygt mange penge for et spejl.

 • Marina

  Det er da super flot.
  Alternativt kan man jo “bare” købe et rundt spejl i IKEA samt tre læderbælter og sætte dem sammen til remmen og lime dem fast på spejlet. Har jeg set en DIY på et sted.

  • Copenhagen Kiddo

   Ja, jeg har også set en DIY et sted. Har bare aldrig fået taget mig sammen til det 😉 Og så fik jeg et flot rundt kobberspejl i fødselsdagsgave, så nu er der ligesom ikke et sted at hænge det her. Så jeg har ikke købt det selvom jeg viiirkelig gerne ville.

 • pia

  Hej – det runde spejl til under 400 kr – hvor var det liiiige? ville så gern også – men ja – herren i huset ville aldrig gi de store penge for sådan et 🙂 pft. for hjælpen.

  dbh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.