Uncategorized

Ugen i billeder

rudolph sunHer er billeder fra vores uge.

Billede 1+2+3. Onsdag tikkede der en sms fra Michala, som spurgte om jeg ville med til lancering af Rudolph Sun. Og det var perfekt, for jeg havde ingen planer, og jeg trængte virkelig til at komme ud og feste lidt. Det var en skøn aften og vi fik danset til musik fra slut 90’erne. Fantastisk! Vega var lidt misundelig over at jeg skulle pyntes, så Thomas måtte lige lægge neglelak på hende også <3 Jeg tror hun har verdens mest tålmodige far. Martin Brygmann gav et par numre, Shane havde lavet en lille udstilling med Rudolph Sun produkter, og da børnene så billeder dagen efter, kunne de ikke helt forstå, hvorfor det ikke var en fest for dem også. Produkterne virkede lækre og jeg skal helt sikkert prøve dem, når solen kommer frem.

Billede 4+5. F er en spasmager for tiden og synes blandt andet det er fantastisk at klatre overalt i lejligheden. Han trænger vist til en tur på landet med masser af klatretræer.

Billede 6. Børnene er så glade for hinanden. Det kan godt være det var hårdt at få dem så tæt, dengang de var små. Men nu er det det hele værd <3

Billede 7. Den lækre pæretærte, som jeg lavede i går. Opskrift finder I her.

Billede 8. Torsdag havde jeg en heftig hovedpine ovenpå onsdagens fest, men Reima havde 70 års fødselsdag, og vi måtte selvfølgelig forbi og fejre dem og sige tillykke. Som altid var det en rigtig hyggelig og børnevenlig eftermiddag med mulighed for at børnene kunne udfolde sig kreativt.

I dag har hele familien været til bloggerbrunch, hvor vi blandt andet mødte Sebastian Klein. Den historie får I en anden dag. Ha’ det dejligt.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *