Børn

Børnedistortion

I dag har Vega og jeg været til børnedistortion i Sydhavn. Det var et rigtig godt arrangement med lækker musik, og børnene kunne male, puste sæbebobler og ellers bare lege og hygge i den gode stemning. photo foto2-1_zps6a4fb5f6.jpg photo foto4_zps6cf28ca4.jpg photo foto5_zps74728fe8.jpg

Vi kom desværre lidt sent, for god og sej som jeg er (haha) skulle jeg lige til Stram Op først. De af jer der følger med på Instagram, så nok hvor mange kalorier jeg indtog i går aftes. Det var ikke småting, siger jeg bare! Men da træningen var overstået fik vi hentet cyklen hos Bryggens cykelsmed og cyklede derud for at mødes med Lone, som har butikken Kind By Nature og hendes to drenge. Vega og Lones dreng Tyler har mødt hinanden på et job for Hummel, og blev lynhurtigt gode venner. Så Vega syntes, at det var fantastisk at skulle se ham igen. De fik da også lige danset et par moves til den sprøde musik. Det var alt for sødt!
 photo vega1_zpsc9856b7c.jpgbørnedistortion photo signevega1_zps5eb7ca98.jpg

Lone skød de tre billeder herover. Det første er Vega og Tyler. De andre var skønne at få, for det er sjældent, jeg får billeder af mig og børnene, fordi det for det meste er mig, der står bag kameraet.

Børnedistortion fortsætter d. 4., 5. og 7. juni. Jeg tror vi tager et smut forbi Børne Final Party på lørdag 12-16. Der holdes festen på Fisketorvets parkeringstag, så det bliver fantastisk, hvis vejret er godt! Ses vi?

Vega skulle også lege fotograf. Det kan man ikke rigtig sige nej til, når hun selv skal stå model hver gang jeg ser et godt billede 😉
Copenhagen Kiddo

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *