Børn,  børnetøj

I denne uge…

 photo collage_zps24d1ca18.jpg

… er jeg blevet introduceret til de virkelig lækre frugtdrikke fra SEIMEI. De smager himmelsk og æble/kirsebær er min favorit. De er uden tilsat sukker, gluten og overskuddet går til velgørenhed. Mums siger jeg bare.

… har jeg fået en glad dreng hjem fra børnehave hver dag. Der er kommet mere ro på i børnehaven, og det har vildt meget indflydelse på humøret. Yay!

… har vi stiftet bekendtskab med IncaKids børnetøj. Vega har fået en sweatshirt derfra, og den er blød og dejlig. Kvaliteten er virkelig lækker! Hun sov med den i armene første nat, fordi hun glædede sig for vildt til at få den på i børnehave. Hun er så skøn. I dag havde hun været med sin far på tur, og hun kom hjem og sagde: “I morgen er det mors dag. Men vi har ikke noget til dig.” Hvorefter hun går ud og siger til Thomas “Bare rolig, jeg har sagt til mor, at vi i hvert fald ikke har købt noget til hende”

… er jeg blevet mere og mere forelsket i det lille væsen på billedet. Om det er racen, eller hun bare er en helt speciel kat, det ved jeg ikke. Men hun er den sødeste lille følgesvend, som elsker at ligge og putte.

… har jeg fundet en ny serie! WUHU. Den hedder “Call the Midwife” og kan kører på Netflix. Nu er udfordringen, at jeg ikke har tid til at se flere afsnit, før mine sidste eksamener er afleveret om heldigvis meget kort tid!

2 kommentarer

    • Copenhagen Kiddo

      ja 🙂 Den må du helt sikkert se Helle. Jeg tænkte faktisk jeg også lige skulle give mine tidligere jordemoderkollegaer et tip om den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *