Uncategorized

Tur/Retur til Stockholm

orange is the new blackJeg har vist tidligere nævnt, at jeg er stor fan af Orange is The New Black! Jeg slugte sæson 1 på meget kort tid, og kan slet ikke vente til sæson 2 kommer om en uges tid.

På mandag skal jeg til Stockholm med tre andre nordiske bloggere, hvor vi skal møde Taylor Schilling og Laura Prepon bedre kendt som Piper & Alex fra Orange is The New Black. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. Samtidig er jeg også en smule nervøs, for jeg har flyskræk og kender intet til Stockholm. Jeg aner heller ikke, hvem de andre bloggere er, men der er vi jo alle i samme båd. Det bliver helt sikkert vildt hyggeligt! Vi skal både ud til Afternoon High Tea og ud at spise sammen, så der bliver rig mulighed for at få snakket. Jeg skal selvfølgelig nok instagramme og måske endda tweete lidt fra turen. Måske der kommer et selfie af mig og de to lækre damer haha 😉

Jeg havde lige håbet, jeg kunne nå at shoppe lidt, men det er et stramt program, og jeg skal tidligt hjem tirsdag, for vi skal hen og møde Folkes nye klasse for første gang. Det vil jeg for alt i verden ikke gå glip af. Det er jo også en stor dag for min egen lille stjerne.

Nu er det endelig weekend, og jeg vil smække fødderne op og se et par afsnit af Mr. Selfridge.

P.S. Er der noget I vil vide, hvis jeg får mulighed for at stille spørgsmål?

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *