Børn

Konkurrence: Gør familien sommerklar med Derma

dermaNu nærmer vi os sommeren og i den forbindelse er det på tide at få købt solcreme til både os selv og familien. Samtidig er det også i denne måned hudlægerne i Danmark sætter fokus på hud-og modermærkekræft, som du kan blive tjekket for uden henvisning fra din egen læge. Læs mere om det i bunden af indlægget. Først og fremmest handler det nemlig om forebyggelse.

Vil du være sikker på optimal solbeskyttelse uden parfume, parabener og farvestoffer til både baby og hele familien, så er Derma et rigtig godt valg. Jeg var for nylig til et arrangement sammen med en masse søde bloggerdamer for at høre mere om solbeskyttelse og Dermas lækre produkter. Her var både Astma- og Allergi Danmark til stede og en hudlæge. Det var virkelig interessant og lærerigt. Men nu til det sjove!

derma Derma  har nemlig været så skønne at sætte en præmie på spil til to heldige læsere. Du kan vinde et lækkert sol-kit, der gør dig og din familie klar til sommeren, uden at gå på kompromis med hverken miljø eller sundhed. Alle Dermas solcremer er både Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Sol-kittet består af en lækker Derma-stofpose i økologisk bomuld med lækre solprodukter fra Derma til både mor og barn:

Til mor:

  • Derma sololie SPF30:En lækker nyhed fra Derma. Det er den første og eneste sololie, der både er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.
  • Derma Ansigtssolcreme SPF15: En ansigtssolcreme, der er værd at lægge ansigt til. Den er let og hurtigabsorberende og aldeles velegnet at bruge under makeup.
  • Derma Aftersun Aloe Vera Gel: En klar, lækker gel, der består af 99 % aloe vera for en kølende og beroligende virkning.

 

Til baby

  • Kids Solspray SPF30: Derma Kids Solspray er en mild og miljøvenlig solbeskyttelse med høj, vandfast solfaktor til børn og voksne med sart hud og lever op til de nye EU-anbefalinger med hensyn til optimal UVA- og UVB-beskyttelse.
  • Eco Baby Sollotion SPF30: Derma Eco Babysollotion SPF30 er meget vandfast og er særlig velegnet til babyer og børns sarte hud.

 

For at deltage i konkurrencen skal I følge bloggen på Facebook eller Bloglovin og svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

Er alle Dermas Sun produkter både Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark?

A. Ja; Alle produkterne i Derma-serien er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi, også den nye sololie, som er den første og eneste i Danmark med disse to mærker.

B. Nej; Den nye Derma Sololie SPF30 er ikke mærket med nogen former for mærkningsordninger.

Jeg trækker de to heldige vindere d. 21/5 kl. 15

Husk Kræftens Bekæmpelses solråd og brug rigelig med solcreme ved ophold i solen. En god huskeregel er: En håndfuld til en krop, svarende til ca. 30-40 ml.

Vidste du, at hudlæger i hele Danmark stiller op d. 19.maj for at du uden henvisning kan få tjekket din hud for hud- og modermærkekræft. Se mere på linket her, om hvor du kan møde op og blive tjekket.

I samarbejde med Derma

OBS. KONKURERENCEN ER SLUT, OG DER ER TRUKKET EN VINDER. DET BLEV JULIANE, SOM ER KONTAKTET PR. MAIL.

83 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *