familie

Fødselsdag, gaver og allergi

 

gaver
gaver

 photo foto2_zps8a90ccf5.jpg

I onsdags havde jeg fødselsdag. Den blev fejret uden Thomas, for børnene og jeg var taget til Fyn for at være på ferie hos mine forældre. Jeg fik de skønneste gaver, som I kan se. To nye par øreringe fra Stine A er blevet føjet til samlingen. Og en ring fra Carré. Jeg brugte ikke rigtig ringe, da jeg var sygeplejerske for det må man ikke have på, når man har patientkontakt. Mine forældre havde sørget for hyggelig morgenmad og gav også lækker frokost i Odense.

Ringen fra Carré var en gave fra børnene. Thomas havde glemt at give os den med, så han sendte den dyrt med Post Danmark som express, så den kunne være hos os mellem 7-9. Den kom så ikke, men vi fik besked på at vente hjemme til kl. 10. Stadig intet syn af gaven, så vi tog på tur. Post Danmark skal så egentlig udbetale en erstatning på 500 kr, men tror I de ville stå ved det? NEJ! De kender simpelthen ikke til ordet service! Jeg er så træt af det. Gaven kunne jeg så hente i går aftes, hvor Thomas alligevel kom med toget, for de ville åbenbart ikke bare lægge den i postkassen.

Anyways så havde vi faktisk heller ikke jordens bedste dag, for Folkes øjne er blevet slemme igen, så alt imens vi gik rundt inde i Odense, gik han zombiewalk med lukkede øjne og sov hen over bordet da vi skulle spise frokost. Det er gået op for os efter en snak med min lægeveninde og egen læge at det så nok er allergi for græspollen, som hans far også lider af. Grunden til at den nye øjenmedicin hjalp de første dage var sandsynligvis, at der var lidt binyrebarkhormon i. Men da pollentallet eksploderede var det ligesom ikke nok. Nu får han både piller, øjendråber og næsespray og kan nogenlunde holde ud at være til, omend han er ekstremt træt. Vi skal have lavet en test, når pollensæsonen er overstået, og så inde ud af hvad vi gør til næste år, hvor han går i skole. I børnehaven har han jo lagt sig til at sove på bordene, men det er ligesom ikke muligt i skolen. Har nogen af jer børn med pollenallergi?

Det blev et lille sidespring fra fødselsdagen. Men børnene livede heldigvis op efter frokosten, og så fik jeg købt nye ting til lejligheden i IKEA mens de var i Toys R Us med min mor. Shit en masse lækre ting de har i den nye PS14 kollektion. Flere af tingene var allerede udsolgt. Jeg havde ellers fundet det skønneste knagesystem til vores badeværelse. Kunne være rart at vores håndklæder faktisk hang derude end at alle døre i lejligheden var optaget af et håndklæde, der hænger til tørre 😉 Jeg fik også købt en ny kjole i COS, hvor næsten alt var sat ned til 50%

Kl. 22 om aftenen fik jeg endelig de to dejlige krapyler til at sove efter et stort skænderi om, hvem der skulle have hvilken dyne, og da var jeg selv så sindssygt træt, så jeg skrev et blogindlæg og gik i seng. Fødselsdag er bare ikke, hvad det var førhen. I får lige et billede af fødselsdagsbarnet med strømpebukser i sandaler. Man er vel 31 med dårlige hofter, og derfor var fornuftigt fodtøj nødvendigt 😉Copenhagen Kiddo

5 kommentarer

 • Ida

  Forsinket tillykke! Sikke nogle lækre gaver, både brødkurv og smykker måtte meget gerne flytte ind hos mig også. Fint som de facetterede sten snor sig om fingeren.
  Nej, post danmark aner ikke, hvad kundeservice eller anstændighed er, og jeg vil juble den dag, der kommer en seriøs konkurrent. Og så gider vi ikke snakke mere om det, for det er lige til at blive gal i skralden af.
  Jeg lider også af græsallergi og trives heldigvis fint med piller, som ikke sløver mig. Men virkningen kan være forskellig fra mærke til mærke, nogle virker ikke ret godt på mig. Man kan jo også få en indsprøjtning? Jeg har prøvet en enkelt gang, den tog toppen af allergien, men måske det ville gøre at I kunne skære ned på de andre sløvende medikamenter?

  • Copenhagen Kiddo

   Tak og ja det er virkelig til at blive gal i skralden af, så jeg skal vist også tænke på noget andet 😉
   Jeg har også overvejet indsprøjtninger, altså det der vaccineprogram? Jeg skal lige have læst lidt mere om det

   • Ida

    Ja lige præcis. Jeg har kun fået vaccinen en enkelt gang, fordi den ikke gav effekt nok til at jeg kunne undvære piller, men måske den kunne være mere interessant for Folke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *