Bolig,  Shopping

Knagerække til børn

knagerække til børn

Da jeg var i Odense i onsdags var jeg et smut forbi Sinnerup, hvor jeg fandt den helt perfekte knagerække til børnene. Udover at størrelsen er perfekt, så passer den stilmæssigt lige ind i vores entre. Det bliver skønt at børnene nu kan hænge deres egne jakker op, når de kommer hjem fra skole og børnehave, og til vinter kan de smide vanter og hue i posen der hænger der. Jo jo jeg tror fuldt og fast på, at det nu er slut med jakker og rod på gulvet med den her simple løsning haha!

Uanset hvad så bliver det nemmere at få dem til at hjælpe nu, hvor de rent faktisk kan nå knagen. Jeg købte den i Sinnerups fysiske butik til 149 kr. Den er fra mærket “Openmind”, som de også fører i deres webshop, men her har de desværre kun en bredere model. Måske man kunne skrive til dem og høre, om det også er muligt at købe den smalle.

Udover den den lækre knagerække til  børnene, fandt jeg også de skønneste billige kakler, som kunne være fedt at lave noget med herhjemme. De kostede kun 12,50 stykket og var fra et mærke der hedder Creton Maison. Jeg er ret vild med den kakkel som ligger lige over fjeren.

knagerække til børn

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *