Uncategorized

Kolonihave-besøg

kolonihave københavnJeg har en venindegruppe helt tilbage fra sygeplejestudiet, som jeg stadig ses med og i øvrigt holder rigtig meget af. Men efter tre af os har fået børn, og to har skiftende vagter, så kan det virkelig være svært at finde dage, hvor vi alle fire kan ses på en gang.

I lørdags lykkedes det dog for tre af os at få en aftale i hus inklusive børn. Min veninde har et kolonihavehus yderst på Islands Brygge, og her skulle vi selvfølgelig mødes, når nu vejret var så fantastisk. Så var der også bedre mulighed for at finde tid til sludder og sladder, fordi børnene oftest bare leger bedst, når de er udenfor.
kolonihave københavn
kolonihave københavnHun havde som sædvanligt disket op med lækkert morgenbord og senere rabarbertærte med creme fraiche. Det var en syndig dag, hvor jeg endda gik glip af Stram Op, så ekstra syndig for mig. Især med tanke på de flødeboller jeg spise så mange af i fredags.

Anyways det var den hyggeligste dag, og vi endte med at tage hjem sent på eftermiddagen efter en masse gode snakke og børnene hyggede sig også. Det er skønt at være sammen med veninder, der har kendt en siden man var ung og fjollet og lige flyttet hertil fra provinsen med jævnlige kærestesorger. Tre af os har boet sammen i Madrid under et semester. Nu sidder vi her og har børn, og nogle er i gang med huskøb og andre med uddannelse nummer to. Der er noget helt særligt over at have fulgt med i hinandens liv så længe.

Jeg har et håb om, at vores børn kommer til at kende og følge hinanden, så det bliver ekstra hyggeligt at mødes i alle de år der kommer. Dét kunne være fedt!

Børnene havde i øvrigt fået lov til at tage ét stykke legetøj med hver. Folke valgte at tage en brugsanvisning med. That´s my little nerd. Jeg elsker ham for de små særheder <3

kolonihave københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *