Uncategorized

Sådan træner du din drage

sådan træner du din drage 2I går var vi i biografen alle fire for at se “Sådan træner du din drage 2”. Det var børnene, der valgte filmen. De var helt opsat på, at det skulle være den, selvom vi ikke havde set 1’eren. Det var en ret sød film, som i store træk handler om en dreng og hans venskab med sin drage, og vi grinede flere gange under filmen. Især Vega gik op i det med liv og sjæl og heppede med, når der var kamp. Det blev dog for meget for hende, under et meget sørgeligt punkt i filmen (vil ikke afsløre for meget), og hun blev ret bange. Så resten af tiden sad hun hos mig og puttede. Folke var derimod vild med det hele, så det er nok et spørgsmål om, at man lige skal være et par år ældre end V, som er 4,5 nu.

Jeg kom til at tænke på, at det er at for sjældent vi går i biografen alle fire, og det må vi lave om på, når vi kommer hen i efterårsmånederne. Men samtidig er det godt nok også blevet dyrt – især hvis man også gerne vil have popcorn, sodavand og så videre. Og det (synes børnene) hører sig jo lidt med til en tur i biografen. Seriøst den allermindste sodavand kostede 26 kr, og den behøver i virkeligheden slet ikke være så stor. Hellere den halve størrelse til den halve pris. Så havde vi heller ikke behøvet at løbe ud to gange undervejs for at tisse med F. Salen var i øvrigt også næsten tom, så hvis de gerne ville tiltrække flere mennesker, kunne billetprisen til en dagsfilm måske godt sættes lidt ned. Bare min mening. Hvad tænker I?

Egentlig var det meningen, at vi skulle have været videre på kanalrundfart, men klokken var blevet mange, da filmen sluttede så vi tog hjem og lavede dahl, som i øvrigt blev virkelig god. Den smagte fantastisk. og der var godt med proteiner i, og det kan vi li’! Opskriften fandt jeg hos Mia her, og det er faktisk lykkedes hende at få den til at gøre sig ret godt ud på billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *