Shopping

Første jordemoderbesøg

 photo foto_zpsb7ac972d.jpgSom jeg skrev forleden, skulle jeg til første jordemoderbesøg i går. Jeg har fået jordemoder ude i Frederiksbergvillaen, og hun var helt fantastisk! Jeg har haft nogle svære graviditeter tidligere, så der var sat virkelig god tid af, og vi fik talt alle de ting igennem, som jeg havde håbet – og mere til. Jeg nåede ikke engang at tage min huskeseddel frem, for hun fik faktisk spurgt ind til alt det, jeg selv ville omkring.

Det er rart at få en positiv start på forløbet, og det har ligesom lagt en tryg base. Selvom jeg er tredjegangsgravid, så er der stadig bekymringer, der kan ligge og lure og gamle oplevelser, som kommer op til overfladen.

Så jeg cyklede glad derfra i regnvejr, og slog et smut forbi Mødrehjælpens butik, hvor jeg fandt de sødeste retro huer til 15 kr. stykket. Det bliver nok et fast pitstop på hjemvejen fra nu af. Hjemme spiste jeg en hurtig frokost (havregryn er min favorit, når jeg er gravid), så Folke og jeg kunne komme ud og få købt bukser, så snart han fik fri fra skole. Vi plejer altid at købe bukser i H&M, men de er ofte lidt for store i taljen, så vi prøvede at gå i Name It, hvor vi fandt nogle jeans, som sad helt fantastisk. Jeg var solgt – han var solgt – og der blev lavet seje dancemoves i de nye bukser i prøverummet til lyden af Pharrell. Det var virkelig hyggeligt!

 photo nameit_zpsf7ed5bab.jpg
 photo IMG_9541_zpscbe121ad.jpg
Det er i øvrigt blevet fast rutine, at hans klasse løber tur hver dag, så et par billige løbesko fik vi også købt til 149 kr. i Stadium. De sidder virkelig godt og skal ikke snøres. Og jeg fandt et par billige graviditetsbukser i H&M, så jeg er happy, happy og lidt mere fattig!

Begge par jeans er i øvrigt Slim-modellen fra Name It, i tilfælde af, at I også står og mangler bukser, og kan li’ hvad I ser.

 

6 kommentarer

 • Finurligt

  Sikke en dejlig start på graviditeten, at føle sig set og hørt. Forhåbentlig bliver denne graviditet god for dig.

  Sikke en god morgentradition med morgenløb. Så er stemningen for dagen lagt på en god måde.

  • Copenhagen Kiddo

   Ja det var virkelig rart 🙂 Og mht morgenløb, så synes jeg også det er en fantastisk idé, at de starter hver morgen sådan. Det er skønt for børnene at have fået rørt sig inden undervisningen begynder. Jeg håber, det er noget, han tager med sig videre som en god vane, måske 😉

 • Shm

  Dejlgt med sød jordemoder! Hvordan har dine fødsler været?
  Er helt misundelig over at du skal have baby – gad godt det var mig;)

  • Copenhagen Kiddo

   Haha ja jeg var også begyndt at have det sådan, når jeg så andre med baby 😉 Skal I mon have flere?

   Min første fødsel var ret forfærdelig, syntes jeg selv. Jeg kunne slet ikke håndtere smerterne og pga for højt blodtryk og grønt fostervand, skulle jeg ligge helt stille på ryggen. Anden fødsel var dog langt bedre, og gik helt som det skulle. Jeg havde fundet en måde at håndtere smerterne nogenlunde på. Men det gjorde stadig NALLER!! Denne her gang glæder jeg mig på den ene side og frygter det på den anden side. Men generelt frygter jeg alt, hvad jeg ikke har kontrol over. Er mega kontrolfreak 😉

 • Sebrina

  Ej det er for tydeligt at vi har holdt ferie, og jeg hverken har fulgt rigtigt med i blogland eller IG. Stort tillykke med graviditeten! Vi kommet desværre ikke til Netflix da vi skal til Arla food festival. Så ærgerligt:(

  Kram Sebrina

  • Copenhagen Kiddo

   Tusind tak Sebrina 🙂 Ærgerligt med Netflix. Er I både til Food Festival lørdag og søndag?

   Kram Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.