Shopping

Graviditetsbadedragt og svømning under graviditeten

graviditetsbadedragt cache coeurMin plan er, at jeg vil svømme en del under graviditeten, og eftersom jeg er medlem af et Fitnesscenter, som giver gratis adgang til en svømmehal, så er det jo heldigvis billigt. Derudover går jeg også med F til svømning, og så kan jeg selv tage en svømmetur, mens han er i vandet.

Derfor besluttede jeg også, at jeg ville investere i en lækker graviditetsbadedragt, som jeg kan bruge undervejs, og jeg har fundet den helt perfekte badedragt. Den er fra et fransk mærke, som hedder Cache Coeur,og sidder perfekt om maven nu, og der er plads til, at den kan vokse de næste mange måneder. Jeg er jo ligesom ikke så stor endnu.

Den fås også som tankini, hvis man er mere til et to-delt sæt. På vores ferie ville jeg faktisk ønske, at jeg havde valgt en tankini, for nogle ting er bare lidt mere besværlige med en badedragt – jeg gætter på, at I ved, hvad jeg mener.

Cache Coeur graviditetsbadedragt her og tankini her

Den findes i flere forskellige farver, og de to andre varianter er faktisk på tilbud lige nu. I kan se dem herunder:

Sort/grå & Rød/koral & Beige/hvid

cache coeur graviditetsbadedragt

13 kommentarer

 • Anne

  Den er super klædelig. Ledte huller i jorden efter noget tilsvarende da jeg var gravid. Endte op i bikini! Så kunne kæmpemaven være der 😀 Anne

  • Copenhagen Kiddo

   Tak, jeg er også glad for den. Jeg har så ufatteligt mange strækmærker, så er mest tilpas i badedragt 🙂 Men ellers så er bikini også virkelig flot til gravide, og så behøver man ikke spekulere så meget i graviditetssvømmetøj

  • Copenhagen Kiddo

   Aaarh, hvor er du sød 🙂 Hvis jeg kunne lave kyssesmiley fra min computer, så fik du også lige sådan en!

 • plummum

  Hvor lækker har man lige lov at være! Gud, hvor jeg egentlig bare synes, at struttende mavser er overdrevet lækkert… sagde den ene preggo til den anden ;);) Men du er simpelthen så fin, og PÆN swimsuit. Jeg skal også have investeret i en asap. Den jeg har nu har kavalergang ned til navlen nærmest. Har været i svømmeren med den, mens jeg var gravid. Følte mig så sindssygt akavet på den der ‘nu skal mor lige vise, at hun er skide sexet i badedragt’-måden 🙂 Det var helt forkert.

  • Copenhagen Kiddo

   Hahaha!! Åg Signe, jeg kan lige se det for mig. Jeg har selv haft en badedragt med meget dyb udskæring, og det var bare ikke fedt, da jeg gik til svømning med Folke, og vi skulle lave hoppesangen!! Den ene faldt faktisk ud! OMG! Pinligt 😀

   Men ja jeg håber den her holder på det hele. Og at der stadig er plads til maven, når den bliver stor, men det virker til, at der er rigeligt af plads til at vokse i. Du var ikke medlem af FW vel? Så kunne vi svømme sammen i Frb Svømmehal 🙂 Jeg kan lige se for mig hvor hyggeligt, det ville være der til sidst, når man er gået på barsel. Så kan vi ligge der som to strandede hvaler på en skumstang og sludre

   • plummum

    ha ha ha, åh man vil egentlig bare gerne være praktisk, når man svømmer med sit barn. Ikke noget med at lege sexy lige der 😉 Niks, ikke medlem der, men jeg vil gerne være strandet hval med dig. Lad os endelig svømme i Frb.

 • Lou

  Halløj sikke en godte!
  Aldrig har jeg set så smuk en gravid kvinde 🙂
  ..badedragten er også super fin – må skrive navnet bag øret.

  Kh Lou

  • Copenhagen Kiddo

   Hvor er det sødt sagt Lou. Selvom jeg knap nok ser gravid ud på det billede 😉 Men der sker noget nu, jeg kan mærke at maven vokser i de her dage. Knus til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *