Børn

Min skøre kattepige

 photo kattepige_zpsbc9fa88a.jpg
Jeg skrev for godt og vel et år siden, at jeg vist var ved at være færdig med dyreprint. Det er så ikke tilfældet, kan jeg konstatere. Der sniger sig hele tiden noget nyt ind – også fordi jeg ved, at Vega elsker det. Og den der kamp om tøj om morgenen, er der ikke nogen grund til at tage, hvis det kan undgå,s og vi begge er tilfredse. Nogle gange er der godt nok overload af dyreprint, som for eksempel her.

Og billeder er blevet ret svære at tage, for der skal absolut laves grimasser. Men det er vel også okay, at alt ikke er så opstillet. De her billeder viser hvem hun er, en pige med fis i kasketten 😉

Sweatshirt Popupshop (udsalg) // Leggings H&M (udvalg her)// Bumbag Petit by Sofie Schnoor (gave)

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *