Uncategorized

Vores uge med skolestart og meget mere

notice

Tilbage til hverdagen og en travl uge. Pixie er yderst opmærksomhedskrævende efter en uges savn til familien, så hun putter hos mig hvert øjeblik, hun kan se sit snit til det. Det er nu ret hyggeligt.

Tirsdag havde F som I ved første skoledag. Vi hyggede med lækker morgenmad fra Wulff & Konstali og jeg havde mine nye espadrillos på i det blødeste læder. Virkelig lækre! Vi havde glædet os meget, og jeg havde ikke lige tænkt over de bekymringer, som kom til at følge med skolestart uden at kende nogen, og hvor andre allerede har dannet vennegrupper i børnehaven. Den har været ret hård. Heldigvis er der nogle søde piger, som har taget godt imod ham i skolen <3

I torsdags havde jeg en rigtig hyggelig eftermiddag med Michala & Stine i en ultra lækker lejlighed på Nørrebro, hvor vi så på den nyeste kollektion fra Notice, som jeg ikke kendte rigtig i forvejen andet end lidt fra Michala. Jeg var overrasket over, hvor mange skønne ting, jeg gerne ville hapse med hjem. Især var der mange fine jakker, og jeg faldt pladask for den gammelrosa, som jeg har på på billedet herunder.  Tak til Michala for at stille op som fotograf 😉 Mens vi prøvede Notice tøj på livet løs, kunne vi tage en lille pause med lækre snacks alt imens pigerne fra L’oreal stod klar til at sætte hår. Heldigvis nåede jeg hjem i tide til at sige godnat og fjolle lidt med børnene inden sengetid. Uh jeg synes det er hårdt at se dem så lidt, nu hvor hverdagen er startet op.

Weekenden har vi  heldigvis brugt sammen. Vi er gået i gang med et badeværelsesprojekt. Vi er så heldige at have to badeværelser, hvilket i sig selv er luksus. Men de er så gamle og grimme, og vi har ikke råd til at totalrenovere dem. I stedet for maler vi fliserne i badeværelset, og håber at det kan holde nogle år og samtidig gøre det lidt rarere at kigge på. Er der nogen af jer, som har erfaring med det?

Thomas er i hvert fald i fuld gang med at forberede, og så har jeg hygget med børnene. Vi havde legeaftale lørdag, og i går søndag, tog vi første tur i den nye bil ud til Lyngby og hyggede os med gode venner et par timer. Det er virkelig rart, at det ikke længere er et helt dagsprojekt at tage den tur. Og pyt med at det regnede. Vi smed bare regntøj og gummistøvler i bilen og sad så mageligt hele turen derud. WIN!!

Har I andre haft en god uge? Nogle af jeres børn, som er startet i skole?

noticeIndlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *