Madplan #2

Bestil brunch hjem -test af nyt koncept

 photo foto_zpse101281f.jpgI dag har jeg testet et nyt koncept, der går ud på at bestille brunch udefra og direkte hjem i stuen. Jeg sagde ja til at teste konceptet, for jeg tænker, at der må være flere børnefamilier, der er interesserede i sådan en løsning, når de får gæster.

Konceptet

Du går ind på Brunchtids hjemmeside, hvor du vælger mellem forskellige typer af brunch. Der er kaffe og te til alle typerne. Derudover er der mulighed for at tilvælge brød og juice og eventuelle ekstra-retter. Derefter vælger du simpelthen bare dag og spisetid, og så er bestillingen klar. Til sidst skal du vælge, hvor servicen skal hentes igen efterfølgende. Vi valgte hos T’s forældre, da Brunchtid så kan afhente servicen i deres have. Afhentning af service kan nemlig ske mellem 8-20 de næste tre dage, hvilket er en ret bred tidsramme. Og hvis man bor i lejlighed, skal man kunne garantere, at nogen i opgangen lukker op. Ellers kommer der ekstragebyr på, fordi de er kørt forgæves. Det kunne vi desværre ikke garantere.

 photo brunch_zps328afd7d.jpg

Kvalitet og anretning:

Maden bliver leveret på smukke skiferplader og er pænt portionsanrettet. Nogle af retterne skal varmes, men der er plads til, at de kan sættes på skiferpladerne, når maden er klar. Det så meget imponerende og lækkert ud.

Maden smagte rigtig fint, og der var rigeligt til, at vi alle blev mætte. Jeg måtte dog lave ekstra mad særligt til mig, da man ikke kunne bestille en enkelt kuvert af vegetarisk brunch. Der skal bestilles minimum seks kuverter af den brunch, man vælger.

Pris og oplevelsen som helhed:

Prisen er i den høje ende, når både brød, juice, afgifter og leveringspris er lagt oveni. Så selve oplevelsen er ikke billigere end at invitere folk ud at spise brunch på en cafe. Derudover står man selv for opvasken, så servicen er klar til afhentning.  Til gengæld er det perfekt, når der er børn i selskabet, da de kan lege så snart de har spist færdigt og derfor ikke begynder at kede sig.

Det var virkelig rart, at vi ikke skulle bekymre os om børnene generede andre med deres lydniveau, som jeg ville have gjort, hvis vi havde siddet på en cafe. Og vi havde hele dagen til at hygge og ingen bagkant, fordi andre skulle have vores bord efterfølgende. Det var virkelig rart og afslappende. Og havde vi boet i hus ville det have været endnu nemmere. Så det er klart et plus, hvis man kender nogen, der kan tage servicen med hjem og stille i skuret eller garagen.

Maden var super lækker og alle var godt tilfredse og mætte. Det var ikke noget vi selv kunne have stået og lavet i køkkenet, og kvaliteten var lige så god som på den lokale brunch-cafe. Det var også rigtig dejligt, at vi ikke skulle stå at lave mad i flere timer og småskændes pga. travlhed for derefter at smøre smilet på, når det ringede på døren (nogen der kender det?)

 photo 1411899381606990IMG_9860_zpsefb10a93.jpg

Efter at have siddet et par timer over maden og kaffen, gik vi en tur for at forbrænde lidt af den lækre mad. Alt i alt en hyggelig og afslappende dag. Vil jeg anbefale konceptet til andre? Ja! Helt klart, hvis man er klar til at ofre lidt ekstra penge på en nem og god oplevelse.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Pia

    det var virkeligt lækkert, og tog sig godt ud på de skiferplader

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan #2