Børn,  børnetøj

Collegien hjemmesko med gummisål

collegien hjemmesko med gummiJeg har tidligere skrevet et indlæg om de skønne Collegien hjemmesko med gummisål, som vi har været rigtig glade for. De sidder godt fast på foden og er skridsikre. De har dem desværre ikke i så mange webshops, men jeg har fundet en enkelt, hvor de har mange forskellige modeller. Her er fire af slagsen, som bare er så fine, og børnene elsker dem! De kan købe her.

Det gode ved Collegien hjemmesko er, at gummisålen netop beskytter barnets strømper for at blive våde, når de er i institution, hvor der ofte kan blive vådt på gulvet om efteråret og vinteren, når fprældre kommer og henter og andre børne løber ind og ud, uden lige at huske at tage de våde udendørssko af.

Til kravlebarnet er de super gode fordi de hjælper barnet, så det ikke så nemt glider med fødderne. Ligeså, når barnet skal lære at rejse sig op af ting. Der er de altså helt perfekte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *