Opskrifter

Madplan #2

madplanmadplan

Den her uge har været lidt travl, men det er stadig lykkedes os at lave lækker mad hver dag, fordi det hele var indkøbt og planlagt på forhånd ved hjælp af min madplan. Jeg tror jeg havde glemt at købe en enkelt ingrediens fra madplanen, men ellers har der været styr på det, så det er så fedt! Vi prøver at køre med en enkelt simpel dag, for stadig at kunne holde prisen for vores madbudget. For os er den dag mandag, hvor vi går til svømning med begge børn, og derfor spiser i svømmehallen.

Så her har I denne uges madplan:

Mandag: Madpakker/rugbrød (det er vores svømmedag)

Tirsdag: Rosmaringstegte kartofler med kyllingebryst i svampesauce. Tilbehør: salat lavet af haricoverts, som blev stegt på panden med hvidløg, chili, soya og sesamfrø. Derefter drysset med feta og en tahindressing til. (vi ændrede lidt i fremgangsmåden, så der blev en vegetarportion til mig)

Onsdag: Funky frikadeller med bønne-kokossalat og thailandsk grønkålssalat

Torsdag: Blomkålssalat med karry-mangodressing og kokos-lime crispy kylling (ris eller linser kan vælges som tilbehør)

Fredag: Suppe med bagte tomater og peberfrugter + flute

Lørdag: Perlebyg-risotto med svampe og oksebøffer

Søndag: Cuvettesteg. Tilbehør laver vi af de grøntsager vi har til overs fra ugens opskrifter for at undgå madspild. Ovnbagte kartofler er altid et hit, og de er mega lækre med hjemmerørt chilimayo eller avocadocreme til, som I kan finde opskrift på her.

Voksenfavoritten har helt klart været tirsdagens ret, hvor Folkes favorit var torsdagens crispy kylling (som i øvrigt er perfekte til madpakke dagen efter). Vegas favorit var de funky frikadeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.