Uncategorized

Nye vinterstøvler med nitter

vinterstøvler

Så kom Vegas nye vinterstøvler med nitter. Ikke fordi vejret ligefrem giver anledning til at tage dem på. Jeg var bare ret spændt på, hvordan de sad på hendes lille fod. Om de sluttede tæt nok til, at jeg ville lade hende bruge dem som hverdagsstøvler. Til mit store held sidder de virkelig godt, og skaftet er tilpas smalt til, at hun ikke kommer til at sjoske i dem. Eneste minus er, at jeg nok skulle have bestilt dem en størrelse større. Der er ikke så meget plads til at vokse, så jeg håber de stadig passer, når vi rammer vinteren.

Men hold op hvor er de lækre, og i følge hende selv ‘meget smukke’! De er foret med uld, og jeg ville faktisk ønske, at de kom i min størrelse også. Vinterstøvlerne kan købes her.

Vega var så begejstret, at hun frivilligt stillede op til fotos og poses.  photo pbss2_zps9c475376.jpg

Kjole: Soft Gallery SS14 (udsalg nu)

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *