Uncategorized

God ammebh allerede i graviditeten

sømløs ammebh

Behagelig sømløs ammebh

Jeg har gjort mig selv den tjeneste at købe en dejlig sømløs ammebh allerede under graviditeten. Den er meget behagelig at have på og jeg ved, at når maven bliver stor, så er det virkelig ikke rart med bøjlebh.

Jeg har fundet en fra mærket Carriwell, og jeg skal hurtigst muligt have hamstret nogle flere, for jeg overhørte en samtale i Strut, hvor de talte om, at Carriwell stopper med at producere deres ammebh’er. I kan finde dem i forskellige prislejer, og i denne webshop kan man i skrivende stund finde både Carriwell ammebh’er og andre mærker på udsalg til 40 % .

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

 

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *