Molo med rabat - hele sortimentet

Kærestetid til søs

 photo blog1_zps84nahtno.jpg39654_ps-fancybox 39655_ps-fancyboxSom jeg har nævnt adskillige gange, så er det virkelig alt alt for sjældent, at Thomas og jeg får noget kærestetid sammen. Sidste gang vi havde dagen for os selv gik det med praktiske indkøb i IKEA, men jeg kunne altså godt tænke mig at prioritere os på et tidspunkt. Rejse væk nogle dage og nyde hinanden uden at skulle tænke på noget som helst praktisk.

Kun for at være sammen og blive forkælet og bare nyde tosomheden et øjeblik uden at skulle tage stilling til andre mennesker end os. Måske skulle vi stikke af til søs på et fornemt Royal Cruise på Middelhavet, som faktisk ikke er så dyrt, som jeg havde troet. Jeg har nok haft en forestilling om, at det var et lidt andet klientel end sådan nogle som os, men efter at have læst om de forskellige krydstogter, har jeg fået en noget anden opfattelse.

Otte dage med mad, der bliver serveret for os samtidig med, at vi kan opleve flere af Europas smukke, historiske byer og samtidig nyde transporten rundt til de forskellige steder med blandt andet massage (ja tak! siger min ømme, gravide krop) og spa. Lyder det ikke godt?

Jeg tænker det ville være en ret god investering i parforholdet inden tredje ønskebarn kommer til verden. Jeg glæder mig så utroligt meget, til vi bliver en familie på fem, men who am I kidding – det er nok ikke sådan, at der lige pludselig bliver frigivet mere tid til at være kærester i det nye år.

39654_ps-fancybox


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molo med rabat - hele sortimentet