Kærestetid til søs

At købe forud

 photo IMG_9848_zpsaec134e6.jpg
Mon ikke der er andre end mig, der køber forud, når de ser et godt tilbud eller generelt bare nogle fine ting i en størrelse, som ligger lidt langt ude i fremtiden? Jeg har gjort nogle rigtig gode køb på den måde, men også en masse fejlkøb, så jeg ved ikke, om det altid kan betale sig. Jeg købte for eksempel en jakke til V, som hun først kunne bruge efter to sæsoner. Og da hun endelig kunne passe den – her i foråret – gad hun ikke at bruge den!

Nu hvor vi venter på lillebror, har jeg da også købt nogle få ting liiidt langt forud – blandt andet en fin termodragt fra Wheat, som jeg ikke kunne stå for og så et par Angulus begyndersko, hvilket måske er lidt crazy. Men jeg faldt over dem, da jeg købte et par sko til pænt brug til V, og de var helt magen til F’s første par sko og i præcis samme størrelse, og så blev jeg ramt af nostalgi. Men der går jo så nok et års tid, før de kan tages i brug.

Herunder er V’s nye støvler i lak. De bliver gode til de dage, hvor de stadig er for varmt til vinterstøvler, og så kan de nok også bruges igen til foråret. Hun havde egentlig de her pink Hummelstøvler med glimmer, men hold nu op, de var blevet meget hurtigt grimme at se på. Øv. Nu prøver vi med lak og håber, at det holder sig pænt lidt længere. De nye lakstøvler er fra Angulus og kan findes her. Hun synes selv, de er noget så fantastiske, så mon ikke de kommer på, når vi i morgen skal ud at se Bobles nyeste skud på stammen af lækre tumlemøbler?

 photo IMG_9846_zps027ee1c6.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetid til søs