Tanker om hårde nætter med baby

Molo med rabat – hele sortimentet

molo med rabat overtøjDer er delte meninger om Molos tøj, men jeg synes nu efterhånden de laver lidt for enhver smag. Også for dem, som ikke altid er glad for for mange farver. Deres overtøj har vi haft en del af, og kvaliteten er i top. Jeg er ret vild med den flaskegrønne farve, de har lavet overtøjet i i år. Lige nu kan I finde Molo med rabat lige her. (affiliatelink)

Der er 20% rabat på hele udvalget af Molo til og med på fredag.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Jeg synes, at langt det meste af molos tøj er super skønt. Jeg er fortaler for, at man finder så meget som muligt at tale med børn med begyndende sprog om, og der er molos tøj jo fantastisk. Vi har desværre ikke så meget i den nuværende størrelse, men i den før var vi vist ret godt ekviperet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg har mest brugt det med print, da børnene var helt små. Nu synes jeg de er for store til det meget spraglede. Men netop derfor er det skønt, at de også laver noget mere afdæmpet i deres kollektioner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om hårde nætter med baby