Uncategorized

Weekenden står på…

børnefødselsdageNogle af jer så måske på bloggens Facebookside at jeg havde lavet en masse slikposer i går eftermiddag. Vores weekend står nemlig på børnefødselsdag for klassen, så det kræver sine forberedelser.

Vi har nu valgt en af de nemmere løsninger. Vi har nemlig slået os sammen med et andet forældrepar, og holder fælles børnefødselsdag. På den måde var der råd til at holde fødselsdagen ude, hvilket er meget rart. For 30 mennesker i vores lejlighed, kan jeg ærligt talt ikke overskue lige nu.

Vi har derfor lejet os ind på Nationalmuseet som arrangerer børnefødselsdage med forskellige temaer. Der er endda en rundviser på i 1,5 time, som viser rundt på børnenes præmisser og derudover laver en krea-aktivitet med dem. Men det kan jeg fortælle meget mere om, når vi har været der og set, om det rent faktisk er en succes. Hvis det er, så skal jeg nok dele alle detaljerne. For os med vinterbørn kan det nemlig godt være lidt svært at finde på god underholdning til børnefødselsdagen for så mange børn, og vejret er ikke altid til en tur i gården. Og tre stive timer inde i en lejlighed med en hel klasse/børnehavestue kan også blive lidt overvældende. Der er faktisk rigtig mange skønne muligheder for anderledes børnefødselsdage her i København. Måske jeg skulle lave en lille liste til jer som inspiration?

Så  fredag eftermiddag og aften gik altså med at forberede med slikposer og en kæmpe kage, der gerne skulle kunne mætte 30 personer. Det var lige lovligt tungt at bære alt det op til fjerde sal med preggo-mave. Jeg begynder seriøst at blive forpustet af de trapper. Men med et læs på omkring 15 kg i poser og rygsæk, så er det vel også naturligt 😉

F blev i øvrigt klippet korthåret i torsdags. Vi havde egentlig aftalt en nogenlunde langhårsfrisure med frisøren, men hun var åbenbart ikke enig, for da han var færdigklippet, var håret helt kort, og desværre også ret skævt flere steder, så jeg måtte selv hjem og rette til. Øv. Han var okay med frisuren til at starte med, men fredag morgen var der krise over, at de lange lokker var røget. Jeg ville vise jer et billede, men han har frabedt sig det her på bloggen denne gang, og det vil jeg selvfølgelig respektere 🙂 Vi har haft en god snak om det der med at komme på bloggen, og for fremtiden har vi aftalt at det skal godkendes af ham først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *