familie

Fødselsdagsgave til en 5 årig

fødselsdagsgave til en 5 årig barbie dukkehusFødselsdagsgave til en 5 årig barbie dukkehusNogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad der vil være den bedste fødselsdagsgave til en 5 årig. Hvad gider de at lege med i længere tid uden at blive trætte af det?

I det her indlæg fortalte jeg, at mine forældre havde købt en meget stor og ikke så køn gave, som jeg dog vidste ville falde i god jord. Og det jeg jeg love jer for, at den gjorde! V’s reaktion var priceless, og der blev leget med barbiehuset hele dagen lang. Børnene kunne alle side rundt om barbiehuset og være med. Det er kæmpe stort og kommer til at fylde en stor del af hendes værelse, men jeg tror til gengæld, hun kommer til at bruge rigtig meget tid på at lege med det. Det står lige nu i vores stue, og roder helt vildt. Men det er rigtig hyggeligt, at hun sidder inde hos os og leger. Jeg ved, at det er en tid jeg snart kan vinke farvel til. Så er det okay, at det roder lidt. Barbiehuset kan i øvrigt købes lige her og er på tilbud lige nu. Det kan i øvrigt anbefales at skrive sig op til deres nyhedsbrev, for der kommer ofte gode tilbud på mailen, hvilket er rart, hvis det er ved at være tid til gaveindkøb.

Barbiehuset kommer til at stå i stuen et stykke tid, for lige nu er børneværelset fyldt med byggeaffald, og vi venter kun på at få fat i en håndværker, som kan komme og hjælpe med at gøre værelset færdigt, så vi får et ekstra børneværelse. Og må det egentlig godt være snart.  Vi har brugt lang tid på at vente på at få en ud at give et tilbud i det mindste. Vi har kontaktet en del forskellige håndværkere og prøvet de webtjenester, hvor man bliver ringet op med tilbud, men der er ingen, der har bidt på. Jeg håber det bliver færdig inden jul, og vi overvejer faktisk selv, om vi alligevel skulle prøve at gøre det selv, hvis det nogensinde skal blive klar.

Til fødselsdagen fik vi i øvrigt bare boller og lagkage – helt old school og simpelt. Det kan klart anbefales, for så kan man også selv hygge sig uden at stå i køkkenet hele dagen.

(Indeholder affiliatelink)

2 kommentarer

  • taburetten

    eiii, den har vi også købt til Maisen eller i hvert fald en der ligner… måske det er sommerhuset vi har købt 🙂 Den er grim, men er også sikker på at den falder i god jord her 🙂 Stort tillykke med hende! Knus

    • Copenhagen Kiddo

      Tusind tak 🙂 Og ja, det er grimt, men det vigtigste er vel at det indbyder til masser af leg. Og Thomas siger, at hun har leget med det hele dagen i dag. Kram til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *