Uncategorized

I dag kunne jeg endelig gå i gang med sidste opgave, der skal skrives, inden jeg går på barsel. Jeg kom til at tage en lille ekstravagt som sygeplejerske i den her uge, så der gik lige en dag fra opgaveskrivning. Men hvor var det skønt at være i kitlen for en enkelt dag igen. Min opgave skal afleveres i næste uge, så jeg har lidt småtravlt, men heldigvis har jeg modstået fristelsen til at gå i gang med overspringshandlinger i dag, og jeg har faktisk været ret effektiv. Det har ellers været svært, for lejligheden roder ret meget, og der er så støvet efter håndværker i lejligheden, at vi får hvide sokker af at gå på gulvet, og så har hele køkkenbordet været fyldt med opvask. Herligt! Jeg troede værelset ville blive færdig i denne uge, men lige nu er det udskudt til næste uge, fordi tømreren mangler nogle materialer, som han ikke kan få hjem. Det kan man altså godt blive lidt pregzilla af. Nu må det gerne snart være overstået.

Anyways, jeg havde lovet V, at vi skulle lave et nisselandskab med en masse gammelt julepynt, jeg har haft siden jeg var barn. Det var super hyggeligt og blev så fint. F havde sin bedste ven fra klassen med hjemme, og aftensmaden stod på rugbrødsmadder, så vi ikke skulle bruge så lang tid på at stå i køkkenet.

Nu sover børnenene og så skal vi have dampet det sidste tapet af i lillebrors kommende værelse. Jeg har taget en god tørn mens T vaskede op, så Tidsrejsen (ser I den?) og lagde børnene i seng. Nu er han selv gået i gang med resten, og så håber jeg vi når at få ryddet en smule op også. I morgen skal vi nemlig forberede tapas og kage til lørdag, hvor F bliver 7 år. Og så trænger lejligheden gevaldigt til en hovedrengøring. Så vi får ret travlt i morgen aften!

Vi er inviteret i Tivoli lørdag formiddag til et sjovt arrangement med Microsoft, hvor vi skal teste en app, hvor man kan lave digitale julekort. Så det bliver sådan vi starter fødselsdagen. Efter Tivoli når vi kun lige hjem en halv times tid inden gæsterne kommer om eftermiddagen, så derfor skal det meste altså gøres klar i morgen.

Jeg havde forestillet mig, at december blev stille og rolig, men der har alligevel sneget sig en del ting og aftaler ind. Men gør der ikke altid det? Jeg har ingen idé om, hvornår jeg skal nå at købe de sidste julegaver, men det lykkedes nok på den ene eller den anden måde.

Hvordan er jeres december? Er i super gode til at få planlagt alt i god tid, så I kan nyde julemåneden, eller ender den også tit lidt hektisk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *