Uncategorized

Gravidyoga

Jeg har nu afsluttet det gravidyoga forløb, jeg skrev om her. Det har været super godt for mig, og har hjulpet de dage jeg har været presset, og hvor jeg har følt, at vejrtrækningen sad helt oppe i halsen. Jeg håber og tror også, jeg kan bruge vejrtrækningsteknikkerne, når fødslen står for døren. Jeg vil helt klart anbefale gravidyoga til andre gravide. Jeg har gået sammen med Signe, og det har været skønt at gøre det sammen med en man kender. Især når vi har lavet nogle af de mere intime øvelser, såsom at sidde tæt, ryg mod ryg og holde på hinandens maver og forestille os at energien løb imellem os og vores babyer.

Nu vil jeg gerne starte på noget nyt de sidste to måneder og overvejer, om jeg skal melde mig til noget gravidsvømning. Jeg havde jo købt den lækreste badedragt til gravide, som jeg desværre ikke længere kan finde. Jeg er lidt bange for, at jeg ikke fik den med hjem fra sommerferie. Øv! Anyways, så gik jeg til noget gravidsvømning i sidste graviditet, og her i slutningen er det meget rart at komme i vandet og føle sig vægtløs. Så jeg er på udkig efter et godt hold. Helst i DGI-byen, så jeg ikke skal cykle for langt. Jeg kan bare ikke finde et hold, som starter før midt januar, så det er lidt ærgerligt at melde sig til og så kun kunne komme halvdelen af gangene. Jeg har kigget på familieskolens hold, som ellers ser godt ud.

Har I nogle anbefalinger, I vil give med på vejen? Det var faktisk en af jer, der foreslog mig gravidyoga hos Pakhus Yoga i sin tid, så det er altid rart med indspark ude fra.

 

6 kommentarer

 • Anne

  APA har altid været et absolut MUST under og efter alle mine barsler. Der er langt til Østerbro, men til gengæld er man der læææænge af gange og spiser også frokost, så det er en hel dagsaktivitet. De har vist også startet noget i K.I.B.
  Ellers Babysalmesang i Hand Tausens Kirke. Vildt hyggeligt og mindre religiøst:0)
  Rytmik med Mine Olsen på Kigkutren var også godt.
  Og så er der altid Pushymums mange steder i byen, god træning:0)

  • Copenhagen Kiddo

   Ja APA har vist startet noget i KIB men først, når man har født 🙂 Men det kunne jeg faktisk rigtig godt tænke mig, når den tid kommer

 • plummum

  Det var SÅ dejligt at se dig hver onsdag aften til en omgang yoga. Glæder mig til, at vi kan starte på noget nyt, når den tid kommer:) Og øv, hvor ærgerligt at du har mistet din badedragt:/

  • Copenhagen Kiddo

   Ja det var virkelig Signe! Og ja, virkelig ærgerligt, når man endelig investerer i noget lækkert, at det så forsvinder med det samme. God lørdag

 • pernille

  og vi har selvfølgelig også mor&baby yoga _ den bedste måde at komme igang igen efter fødslen – uden overbelatning. Jeg anbefaler at vente med Pushymums til man er sikker på bækkenbunden er HELT klar igen (har haft en del der kommer efter, og det er ekstra hård træning hvis man først har lavet noget man ikke skulle…)
  Måske vi skulle overveje at lave mor&baby yoga med frokost – vores nabo il Buco og Alimentari laver FANTASTISK mad og ps. en cappuccino koster kun 15 kr – hver at huske når man er på barsel – og også efter 😉
  kærlighed her fra!!

  • Copenhagen Kiddo

   Den idé med yoga og frokost lyder ikke helt tosset 🙂 Jeg har ikke prøvet deres kaffe endnu, men jeg må da en tur forbi i næste uge, når jeg går på barsel. Vi ses til yoga.

   Kh Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *