Uncategorized

Hjemme mens manden er til spa

Så går man her med plukkeveer og er sindssygt træt og ligner noget der er løgn, fordi rosacea’en er i fuld udbrud pga. graviditeten. Hvis ikke man kendte mig, ville man nok tro jeg havde haft næsen lidt for dybt i portvinen, så blussende rød som jeg er i ansigtet.

Nu har jeg så lige talt med T i telefonen. Han er på tre-dages konference i Jylland og har nydt at tøffe rundt i badekåbe og gå gratis i det vildeste spa-område, som blev forklaret i detaljer. Hallo, der er vist noget galt her. Burde det ikke være mig, som går og bager på noget i ovnen, som skulle have sådan en læker treat? Og ikke nok med det, så spiser han lækker middag til sent ud på aftenen med skøn vino und alles (nå ja, så sider han også med stive ører dagen lang for at høre en masse oplæg, men hvor hårdt er det lige 😉 ). I morgen ville han stå “tidligt” op for at nå endnu en omgang spa inden dagens program. Lyder hårdt, ikke?

Hvor kunne jeg da godt lige bruge sådan en omgang forkælelse. Til gengæld har jeg i stedet for spist pizza og hygget med et barn under hver arm i sofaen, mens vi så Tidsrejsen, som i øvrigt er den bedste børnejulekalender, jeg længe har set. Glæder mig allerede til afsnittet i morgen. Og nu vil jeg putte mig med dynen og se et par afsnit af The Tudors på Netflix inden den står på samsovning i anledning af, at vi andre tre er alene hjemme.

Sov godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *