Uncategorized

Hjemmearbejdsdage og lidt brok

Jeg ville da lige ind forbi bloggen og sige hej. Det er et par dage siden, jeg sidst var herinde, for der har været lidt at se til. Weekenden var nok lidt for aktiv for mit vedkommende, for i går over middag måtte jeg kapitulere og smide min arbejdscomputer i en taske, så jeg kunne arbejde hjemme fra sengen. Jeg havde simpelthen så mange plukkeveer, at jeg måtte hjem og sidde tilbagelænet.

Det hjalp ikke og hen over et par timer, havde jeg dem regelmæssigt hvert 2.-3. minut, så jeg var ærligt talt lidt nervøs. Heldigvis gik det over efter et par timer, og jeg fik talt med jobbet om at arbejde hjemme i dag. Det er en kæmpe hjælp at have den mulighed og allerede i dag går det bedre, og jeg har fået lov at arbejde hjemme resten af ugen, hvilket er meget godt eftersom jeg er græsenke indtil fredag aften. Så sparer jeg da en cykeltur og et par ture op og ned af trapper.

Håndværkerne har heldigvis afsluttet deres arbejde, så nu er resten op til os selv. Det er rart. Jeg glæder mig til alle de praktiske ting bliver afsluttet, så vi kan bruge weekenderne på at hygge med hinanden. Og så har jeg i øvrigt mega krise over min barnevogn, som jeg desværre kun har fået stellet af. Liften er nemlig aldrig blevet registreret hos fragtfirmaet, så den er altså forsvundet et eller andet sted undervejs. Lige nu kan butikken ikke love mig, at selve liften når at komme inden termin, da de ikke vil bestille en enkelt hjem kun til mig. Men hvad f…. skal jeg bruge et stel til? Dette har de vel at mærke først fortalt mig nu, på trods af at jeg bestilte for TO!! måneder siden.

Jeg er jordens største planlægger og kan godt lide, at der er styr på ting i god tid, så jeg er ved at gå til over det Jeg kan virkelig ikke overskue at handle med webshops, der skriver, at de har tingene på lager for derefter at trække leveringen ud gennem flere måneder, og når de så endelig sender, forsvinder varen. Hvor uheldig kan man være?

Sorry for en omgang brok. Jeg ved der er meget større problemer ude i verden, men når der er mange små ting, der hober sig op, så kan det godt blive lidt uoverskueligt for en planlægger som mig.

10 kommentarer

 • plummum

  De må bare se at få styr på deres L#*t. Jeg bliver hidsig over det, som du ved. Og de skal passe på, at de ikke får to preggos på nakken. Det ville ikke være ønskværdigt for dem;)

  • Copenhagen Kiddo

   Tak og ja det er. Men hvis det er helt galt ser det ud til at jeg kan købe den gennem Stokkes egen webshop 🙂

 • Anne

  øv øv, Signe det lyder hårdt! Sig til hvis du får brug for en indkøbshånd eller legeaftale.
  Vi har en stor barnevogn og en klapvognd der begge kan ligge en almindelig lift i, som du kan låne hvis I kommer i bekneb. Jeg har ikke en almindelig lift, men det er der helt sikkert en i gården der har. Så er I kørende indtil liften dukker op:0)

  • Copenhagen Kiddo

   Åh Anne, det lyder virkelig godt! Dejligt med søde naboer 🙂 jeg har selv en kørepose jeg kan ligge i, hvis det ender med at blive nødvendigt. Kram til dig

 • Østfronten

  To ting:

  Godt med fleksible arbejdsgivere! Og godt at du passer på dig selv og baby.

  TRÆLS med barnevogn! Det dur jo slet, slet ikke. Så må de have en udstillingsmodel eller lignende I kan låne indtil den anden dukker op. Jeg håber, I finder en løsning ASAP. Jeg ville også være blevet rasende og stresset af det. En barnevogn kan man ikke rigtig undvære.

  • Copenhagen Kiddo

   Ja det tænker jeg også Stine, men de kunne vist ikke rigtig stille noget op for at hjælpe. Kun vente på at den forsvundne pakke måske dukker op :/ men nu ved jeg da at jeg kan låne en vogn af vores naboer, hvis det virkelig ender med, at de ikke når at skaffe den 🙂

 • Jeanettefw

  Øv hvor er det bare en dårlig service! Det kan jeg godt forstå, du brokker dig over! Man kan da ikke undvære en lift. Nu må de komme ind i kampen, når de lever af kundeservice. Hvem har du handlet os?

  • Copenhagen Kiddo

   Ja, der har været en del forskellige medarbejdere inde over og forholdsvis lang svartid, hvilket har skabt forvirring. Nu slog jeg dog i bordet og forventede at få een medarbejder til at se min sag igennem og undersøge til bunds, hvad status var med min forsvundne pakke og resten af ordren. Det hjalp heldigvis, og efter at de endelig tog kontakt til GLS, viste det sig (efter at overvågningsvideoer blev kigget igennem), at pakken lå i min lokale pakkeshop, men at de havde mistet pakkelabelen undervejs, så ingen vidste at det var min pakke, og jeg havde fået et ukorrekt pakkenummer.

   Så det ser ud til at løse sig, og de har ringet og beklaget mange gange. Så nu når jeg i hvert fald at få en lift inden lillebror kommer. Det var bare ærgerligt jeg skulle rykke så mange gange for at få svar. Og så har det åbenbart været meget svært for dem, at få vogne hjem fra Stokke og juletravlhed, så det er en blanding af en masse ting.

   Butikken hedder Pixizoo, og jeg tror egentlig trygt, du kan handle der. Jeg har bare været ramt af uheldige omstændigheder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *