Børn

Charlies eventyr – anbefaling af app

charlies eventyr anbefaling app børn

Jeg har helt glemt at anbefale jer en app, som børnene har været rigtig glade for herhjemme. App’en hedder Charlies eventyr, og har, som I nok kan regne ud, forskellige eventyr, som man enten kan vælge at få læst højt, eller man selv kan læse.

Først og fremmest er app’en lavet virkelig flot grafisk med nogle gode lydeffekter. Det gør altså en del for mit indtryk af en app. Derudover er det smart, at børnene kan følge med i teksten, som langsom bliver orange, imens den læses op. På den måde kan de øve sig i ordene, hvis de er i gang med at lære at læse. Både Vega på fem år og Folke på syv er glade for den. Og de bruger den både om dagen, men også om aftenen, hvis de har svært ved at sove, og gerne vil have en ekstra historie at falde i søvn til.

F har især haft nogle perioder, hvor han har haft vildt svært ved at sove. Og her har det hjulpet ham at ligge og lytte til en historie, så han glemmer at fokusere på problemet i IKKE at kunne sove. Han har især haft svært ved at falde i søvn efter oplevelsen med min far i juledagene, og i det hele taget er han ikke glad for at være alene i et rum, hvilket jo er helt forståeligt. Det bliver dog bedre for hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *