Uncategorized

InWear og Soft Gallery cardigan på udsalg

soft gallery cardigan roxy inwear udsalgEn af de ting, der har været på listen over udsalgsitems, jeg gerne ville have fat i her i januar, har været lange cardigans. Den eneste jakke jeg har, som min efterhånden ret store mave kan være i, er forholdsvis tynd, og så er det rart at kunne pakke sig ekstra godt ind med en god strik indenunder. Jeg går målrettet efter udsalg, hvor jeg kommer ned på minimum halv pris, og det lykkedes mig at finde to lækre cardigans fra Soft Gallery og InWear. Jeg fandt dem hos Ankerliving, som både har tøj til børn og voksne. Mærkerne er blandt andre Soft Gallery, InWear, Aiayu og Lolly’s Laundry til voksne, og til børn er der også Soft Gallery og så FUB, hvor flere af tingene kan købes til halv pris nu. I skal dog lige tilføje koden VIP10, inden tjek-ud. Jeg fik også både leggings og sweatpants fra Soft Gallery til Vega, så det er helt perfekt.

Nu mangler jeg bare at finde enten skjorter eller kjoler med knapper, som er ammevenlige. Hvis I har tips til webshops, jeg skal tjekke ud, så skriv endelig. Det skal helst ikke være decideret ammetøj, men almindeligt tøj, som bare kan åbnes fortil.

Nu har jeg kun to arbejdsdage tilbage og så min mundtlige eksamen om 1,5 uge. Det bliver så dejligt at gå på barsel og fokusere på den kommende familieforøgelse og så selvfølgelig min far, som vi håber meget snart vågner igen.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *